I lördags gick Emma upp 06:20 och nån timma senare blev hon hämtad av Sky och körd till skolan och helgens volleybollturnering. Mattias och jag for till IKEA vid 10:00 för köp av främst mat men även lite ljus och annat viktigt.
Direkt efter volleybollen åkte Emma på konfirmationsåterträff och kom inte hem förrän 17:30. Hon bytte om och stack direkt ut för att hänga med kompisar och sen sova borta.
Viktor åkte ner till Tristan och hängde där med kompisar tills de bytte plats och förflyttade sig till RJ för övernattning. Mattias och jag spenderade kvällen i goda vänners lag. Nina, Magnus, Marie, Lena, Anders Lundgren, Peter och Karin kom över på mat och dryck. Vädret var jättefint så vi satt ute på altanen ända till 00:30. Det är kul att gå ut och äta men det är ännu roligare att träffa folk på hemmaplan. Deras hem eller vårt. Känns mer personligt på något sätt.
Igår söndag for Mattias och sprang ett lopp riktigt tidigt på morgonen. Hur han orkade upp och även få till en bra tid är för mig en gåta!!!
Viktor kom hem tidigt och schillade hela dagen medan jag och Mattias mötte upp gamla Food and Fart gänget för lunch på Bodegon. Kul återträff!!!
Eftermiddagen tillbringades hemma med Anders på besök och vid 7 bjöd han ut oss på middag. Jag klämde endast i mig en förrätt då jag fortfarande var mätt efter lunchen.
Otroligt hektisk helg men samtidigt trevligt som attan.

Konfirmationsåterträff
Middag hos oss.
Hela gänget samlat.
Återträff för Food and Fart.
Trevlig middag med Anders.

Kommentera

Publiceras ej