Ett sant fredagsnöje är att åka till blomstermarknaden och köpa veckans färska blommor. Just nu är det säsong för min absoluta älsklingsblomma fresia.  Så här på Mariadagen fick jag vackra röda rosor av min man. Och jag själv köpte lite smått och gott till både inne och utomhus!!!
 Så fint.
Så här våraktigt ser det ut utanför själva växthuset.
Och det här fick komma hem till oss.

Marias familj har skaffat en ytterligare familjemedlem i form av valpen Eddie.
Idag gick jag och Nina dit för att titta på underverket och oj så söt han var.
Det är verkligen som att ha en liten baby. Vovsingen hann med att kissa på golvet, lägga en liten klutt i köket samt sova efter en ansträngande busstund med oss gäster. Vi blev bjudna på riktigt gott fika i form av semlor. Det trodde jag inte jag skulle få äta i år.Jag har fått berättat hur man kan kringgå "enbarnspolitiken" här i Kina. Just den familjen som berättelsen handlade om har hela tre barn. När första barnet föddes lät föräldrarna bli att registrera barnet och hade sen turen att få barn nummer två tätt efter. Med nu två barn så registrerades bägge som tvillingar. Historien förtäljer inte om barn nummer tre blev trilling med de två andra eller inte.
En glad kille och hans mamma gick till kvarterskrogen Geneva (ja, jag vet att jag åt lunch där idag). Testade min kinesiska även denna gång och visst lite förstod jag men annars lät samtalet så här: Kan jag få beställa bla bla bla en portion bla bla bla tack.