Mattias och 4 ungar for idag upp till Stockholm och då närmare bestämt Gröna Lund. Jag själv åkte bil in med svärmor till Strängnäs och tog en fika med mamma innan jag blev hämtad av Stina och dottern Frida. Vi for till det mysiga matstället Hornudden där vi väntade in Crille och Peter som kom med båt från Segerön. Vi åt en ordentligt god lunch i trädgården ute vid vattnet. Vilket mysigt ställe!! Även Tobbe trollkarl hade hittat dit idag. Bra information för alla som undrar. Jag mötte upp mamma kring 17:00 på stan i Strängnäs där vi jagade kortbyxor till Emma samt promenerade i hamnen innan vi åt middag på restaurang Riva. Vi avslutade kvällen med en promenad längs vattnet innan det blev buss hem till Eskilstuna. Hu, nu känns det verkligen i bröstet att vi snart lämnar härliga Sverige för stora Kina. Sommaren har varit så fantastisk i alla bemärkelser. Vilket väder, vilka ställen vi varit på och sen all härlig släkt och vänner!!!
Grönan nästa. Undrar om ni blir ensamma, not!!!
Hornudden.
Otroligt vackert läge.
Fler kompisar på ingående. Peter och Crille kom med båt.
Sååå gott!!!
Originellt ställe att äta i. Lite varmt dagen till ära. Vi satt bättre på gräsmattan.
En soffa?
Stämmer, hur mysigt är inte det?!
Goa vänner pustar ut i skuggan.
Mamma och jag äter middag på kvällen. 


Vackra Strängnäs.
Redan klockan 10:00 for jag till tandläkaren för en årlig kontroll. Efter undersökningen hämtades jag av Mattias och vi for runt, runt och åter runt och handlade eller gjorde saker inför vår hemresa på lördag. Det skulle handlas saker från apotek, besöka Skatteverket, fylla på vissa klädesplagg och köpa täcke till bil mm mm .Ungarna hade sovit hos kompisar så de lyste med sin frånvaro hela dagen. Vi åt lunch ute innan vi hann hem en timma och vila innan karusellen började igen. Vi lämnade Viktor till träning, åkte och handla med Emma, hämtade Viktor och for hem. Fort som tusan bytte vi om och åkte till familjen Brinkfält som ordnat mysig middag i trädgården. Jättekul att få en möjlighet att träffa alla vänner innan vi drar vidare till andra sidan jorden. Tack Merja med familj!!
På vägen hem gjorde vi en avstickare in till Cissi K och hämtade skor samt att jag sprang in och kramade Lena hej då.
Oj oj vilken rolig dag.


Hamburgare steks på löpande band.
Även Marie var på besök. Kul att ses.


Jättetrevligt intiativ!!!

Många vackra bilder och fina minnen kommer att följa med oss ända till Shanghai, Kina. 

Mycket kortspel blev det.


Bad, bad och åter bad.
Viktor gör flygfärd.
Och sen Emmas tur.
Viktor avverkar lite skog men avslutade snabbt detta projekt då nedanstående varelse kom och tittade på.
Mamma på sin favoritplats, altanen.
Emma har plockat lite färdkost på vägen hem.


Skönt med stora ungar som hjälper till att städa.
Hittade i en garderob. Gissa om galonisarna var urvuxna. Såå sött.
Väl hemma i Eskilstuna och en underbar solnedgång vid Mälarbaden.
Dessa ungdomar var och badade.

Och dessa celebra gäster (Nina och Magnus) kom på besök i Eskilstuna. Tyvärr var vi inte hemma men svärföräldrar tog emot och bjöd på dryck och rundtur.