Undrar vad vår chaufför tänker om oss när vi dagarna i ända ber om att få åka till tandläkaren? Är det inte Emma med sina miljoner besök pga tandställningen,  jag som biter av tand, Viktor som gör en årlig checkup så är det Mattias som genomlider en behandling av hammare och stämjärn....i truten. Mattias meddelade att dagens behandling var det värsta han någonsin gjort och det jäkligaste är att vi måste betala för eländet. Det borde vara tvärt om. Han borde få betalt för sveda och värk kan man tycka. Grabbarna i familjen har gjort sina besök hos tandläkaren och imorgon är det Emmas tur att fixa med sin tandställning, det är tur att hon är tålig vår lilla tjej. Resten av dagen gjordes följande: Viktor spelade mängder av dataspel och fick besök av Vilma framåt kvällen, Emma hängde med kompisar innan det blev dags för fest hemma hos Carrie, Mattias vilade och jag tränade, moffade godis, bokade hotell till nästa helgs resa till staden Hangzouh och slutligen lite raggsockestickning. En lugn och skön lördag!!!
Snygg tonåring!! Han och hans grimaser.


Jäkla huvudvärk resulterade i tablett och lite mer sömn att efter ungarna gått till skolan. 10:20 åkte vi (jag, Nina, Catrin och Veronica) ner till Zen och fick lite härlig massage med efterföljande lunch. Jag skulle egentligen ha tränat när jag kom hem men jag låg på soffan och vilade istället, mycket skönare. Halv 5 var jag ombytt och klar och promenerade bort till vår poolbar. Jag och Veronica hade hyrt stället för lite mingel mellan oss Skandinavier. Festen började 17:00 och vi ville fixa till lite innan folk började strömma in. Vi hade bjudit ca 120 pers och grovt räknat kom ca 90 personer och kvällen blev riktigt trevlig. Alla hade med eget att dricka och något snacks som ställdes på ett bord för allmänn förtäring. Vi hade bara hyrt stället i två timmar men märkte strax att vi hade kunna hålla på lite längre. Kring halv 8-8 var det undanplockat och många av oss begav sig vidare till Geneva för en sen middag. Ca 26 personer blev vi och kvällen fortsatte i samma trevliga anda.

Lilla Maya, Elliot och Jason.
Trevlig stämning och hög ljudnivå.
Vi hade även hyrt utsidan där många höll till. Flertalet barn badade i poolen.
Ungarna höll på att halvt slå ihjäl varandra.
Middag på Geneva.
Det är ju fan att man ska vakna med migrän igen. Jag har varit besparad så länge att varenda migränattack känns som ett nederlag. Huvudvärk eller inte, det var bara att ta taxi till hårsalongen "Urban Roots" för här skulle färgas och klippas. Detta besök tog bara 3 timmar mot 4 timmar det tog vid första besöket. Jag orkade inte prata så mycket idag  så jag bläddrade mest tidningar och slumrade medan de slet och drog i skallen. Två koppar te, en Cola light, ett toalettbesök, miljoner slingor, härlig hårtvätt, massage, klippning och slutligen ett stort hål i plånboken. Detta blev sammanfattningen på dagens besök hos frisörerna Kit och Kimmy. Jag åkte hem och tittade på den vackra filmen "Philomena" innan jag och Nina for till Flowermarket. Gud så varmt de stackars blomsterförsäljarna har både i och utanför byggnaden. Jag inhandlade främst blommor till morgondagens mingel och kulören på blommorna gick i våra flaggors färger. Viktor och Anton stack till Pearlmarket och hängde medan Emma och jag gick igenom hennes läxor. 
Igår blev vi (Veronica, mig och Nina) utmanade av Catrin att göra den berömda "ishinksutmaningen" och vi hade ju inte hjärta att säga nej. Vi möttes hemma hos Veronica och fick hjälp av våra barn att både filmas och "vattnas". Jag som inte ville ha mer huvudvärk drog på mig en badmössa och skämde ut stackars Emma totalt. Men iskallt vatten i håret är inte världens bästa sak idag. Denna utmaning är en kul sak att göra men det är också viktigt att komma ihåg varför vi gör det. Mina tankar går därför till min arbetskollega Kicki som avled i just ALS och alla andra som är berörda på något sätt av denna hemska och otäcka sjukdom.
Jag skyndade mig sedan till gymmet och cyklade i 30 min. Det var vad skallen klarade idag och jag bara MÅSTE träna efter utsatt plan. 
Resten av kvällen gick åt till middag och en massa läxläsning.
Det blev kort!!! Så himla slitet att jag inte hade något val.
Härliga blommor. Jag tröttnar aldrig att åka dit.
Vattenutmaning!!


Så här kan en konversation mellan mig och chauffören se ut.