Eftermiddag typ före promenad och låååångt efter promenad har jag kört Jane Austin Maraton. Mr Darcy, jag säger bara Mr Darcy!!!!!!
Stackars Mattias som fick sitta i samma rum och se mig iklädd stora hörlurar, tokflinandes åt alla härliga karaktärer!!!!


Redan vid 1 på natten tystnade de flesta smällarna och man kunde somna. Vid 7 drog det igång igen men nu med blygsammare styrka. Jag påbörjade hästens år med 45 min simning i inomhuspoolen. Det var så varmt i vattnet att det kändes som att plaska runt med hög feber. Till en början skönt men sen ganska jobbigt. Emmas kompis Reese snubblade in och vi får åter igen en lunchgäst. Kring två kom Emmas kompis nummer 2 som ska stanna över natten. Känns som om vi bedriver ett gratis hotell med tillhörande restaurang.
Mattias och jag tog nyss en cykeltur i det riktigt varma och vackra vädret idag. Vår närbutik var öppen till vår stora glädje och vi kunde handla på oss lite mat. Jag blev jätteglad som förstod att kassörskan på kinesiska sa att det kommer mer bröd imorgon!!!!!
Vi cyklade runt kvarteret och häpnade över att alla butiker, frisörer och matställen var totalt igenbommade. Knappt en människa synlig så det stämmer verkligen att kineserna lämnar Shanghai för att besöka släkt och vänner.


Jag kunde inte sova för alla smällare utan låg och läste. Ju närmare 12 slaget vi kom, ju mer smällare. Vid 5 i 12 blev jag bara tvungen att gå ut och uppleva allt ljud och ljus!!! Jag har ALDRIG upplevt så mycket smällare och raketer i hela mitt liv. Underbart!!!!!!!!!!
Stackars djur och småbarn då det faktisk låter som om tredje världskriget är runt hörnet. Ta våra raketer vid 12 slaget gånger 100 och kör dem under 3 timmar, konstant!!!!! 
Ha ha ha härligt galna Kina som aldrig låter oss bli uttråkade ens en sekund!!!!!!