Denna fredag var vi bjudna på fika och mahjong hemma hos Jessica. Vi var hela 9 st och fördelade upp oss på tre bord. Kring 12:00 for jag hem med Henrik och Tobias då jag inte ville halta ut med de andra på lunch.
Sky kom vid halv 2 och då gjorde jag ett besök på Flowermarket. Jag köpte 19 st utomhusblommor i olika storlekar för 200 RMB. Till huset inne blev det blommor till vardagsrums- och köksbord, alla tre toaletterna, hall och en extra till tv-bänken. Här fick jag punga ut 200 RMB igen. Hur mycket och ofta jag än handlar så kan jag inte tröttna!!! Flowermarket är lika underbart idag som det var för snart 3 år sen.
Mahjong med goa fredagsgruppen. Här brinner intresset och det är jag så glad över. 
Lite av alla mina blommor.


Våra grannar längre bort hade något för sig och vi blev nyfikna.
Dessa israelers barn har alltid något för sig och idag fick den som ville, betala en slant och få håret färgat. Svea nere till höger hade precis fått topparna röda och fina. Vilken typ av färg? Ingen aning!!!
Mattias och jag åkte iväg och åt god indisk mat till middag när bägge ungarna var med kompisar.

Idag vid 10:00 ramlade det in 8 Majhongsugna damer till mitt hus i Green Valley. Jag bjöd på nybakade om än lite torra muffins och en massa lakrits.
Efter fikat avvek en person medan vi andra spelade ända fram till 12:50. Det gick riktigt illa för att sedan inbringa mig 13 kronor och så var åter plånboken fylld.
Vid 13:00 kom Ninas chaufför och hämtade oss för att köra oss till Andrea och en härlig lunch ute på terassen. Alla Gula bergen resenärer utom två samlades för att äta gott och planera lite inför resan nästa måndag. Måtte min jäkla fot vara bra då!!!
Andrea bjöd på bubbel och nötter när vi kom, en stor härlig sallad med en mängd tillbehör till huvudrätt för att avrunda med en läcker fruktsallad till dessert. Att sällskapet var trevligt och solen sken gjorde ju inte saken värre.
Vid 15:00 liftade jag hem med Lena och det blev ryggläge med foten högt ett bra tag efter det.
Efter middagen tvingade jag bägge ungarna att faktiskt umgås med sin gamla mamma och vi tvingade Viktor att spela mahjong. Han har spelat för mycket och tröttnat enligt honom själv. Skitsnack säger jag ha ha.
Jag tvingade dem att spela två spel och jag fick ärohand i bägge och vann fina pengar. Tjoho!!
Hade efter det ett telefonsamtal med chefen om när jag ska börja jobba i sommar och en del av mig vill vara ledig under den svenska sommaren och den andra delen vill verkligen jobba, träffa folk, tjäna lite egna pengar och använda skallen.Jag vill inte säger Viktor.Det blev varken träning eller en tur till IKEA för att köpa bl.a. Kalles Kaviar. Får liksom inte på mig några skor. Blev att stanna hemma och nöta ut soffan.
Vid halv 10 ramlade städerskorna in och de ojade sig så över att jag haltade men jag har ingen aning om vad de sa.
Men golven våta efter moppning ramlar två män in med vårt beställda skåp. 
Detta skåp som är måttbeställt att passa på just ett speciellt ställe i huset i Sverige.
Jag hade sms:at och bett att få betala vid leverans istället för i affären som vi tidigare kommit överens om. Skälet var återigen foten som jag kort nämnde som orsak till utebliven slutbetalning.
Inte bara byrån kom utan en bukett blommor från affären med ett tillhörande kort. Sååååå gulligt!!!

Det var inte slut på trevligheter för kring lunch ramlade Nina in med sushi och vin till den ämlige i soffan. Vinglasen var väldigt udda men mycket användbara och roliga. Vi hade en trevlig lunch med god mat och mycket prat.
Härligt med trevliga och goa människor!!


Ungarna ramlade hem vid olika tider och den ena tröttare än den andra. Viktor somnade tom en sväng på sängen medan Emma mer var trött efter hård träning hos My.