Fredag, lördag och så plötsligt söndag. Vad har vi gjort??
I fredags hade jag mahjong hos mig igen och det åts frukost, spelades och skålades i lite bubbel. Niklas spelade för första gången och Nina och jag var lärare åt honom. Kring 13:00 gick de flesta av oss till Geneva för lunch och efter det röjde jag huset och läste några sidor. Mattias kom hem vid halv 4 och direkt efter det hämtades ungar (och två kompisar till Viktor) vid skolan för att direkt åka och kolla lägenheter igen. Tre hus i samma compoundet och den ena nja, den andra tja och den tredje wow. Efter rundvandring i 4 lägenheter gick vi till Viktors kompis Illy för lite fika. Han bor i en fantastisk lägenhet i ett av husen och jag säger wow!!!
Vi fick fika hemma hos Illy utan föräldrar. De hade fixat fika men vår visning hade dragit ut på tiden så mycket att de mötte oss typ i dörren. De skulle iväg på en dansuppvisning.
Viktor stannade kvar hos Illy medan vi andra åt ute på restaurang. Emma hängde med kompisar till sen natt medan Viktor sov borta.
Lördag blev sovmorgon och träning innan vi åkte till skolan för den årliga BBQ. Kul att träffa alla man känner och det var synd att vi bara kunde stanna en timma. Det stod balett på agendan och vi bytte om snabbt för att hinna ner till en restaurang där alla andra balettsugna redan samlats. 19:15 började baletten och den var riktigt bra!!! Duktiga dansare, fin dekor och en för oss annorlunda aktivitet.
Efter uppträdandet gick vi till en pub och tog något att dricka.
Viktor sov borta hos kompisen Tristan medan Emma var iväg en kortis och åkte go-cart.
Idag, söndag har vi ätit familjelunch på Element Fresch, handlat och varit på fabrikmarket.
Kvällen avslutades med en kräftskiva i miniatyr.

Igår påbörjade jag dagens träning i poolen och det blev de vanliga 40 längderna. Runt 10:00 ramlade 9 st damer in för fika och mahjong. Ayin stod mest av hela förmiddagen i köket och lagade lunch åt oss alla. Jag försökte prata lite kinesiska med henne idag och det gick hyfsat om än väldigt knaggligt.
Jag vann storkovan, 15 rmb per person och gjorde detta genom att få hela 15 300 poäng.
Efter lunch droppade halva gänget av men vi andra spelade till efter 14:00.
Disk, plocka undan och slappa blev aktiviteterna på eftermiddagen och runt 17:00 åkte jag två varv till metron för att hämta ungarna. Då man enligt ny lag inte får skjutsa så är det bra nervöst att ha en unge bak på moppen var och varannan dag.
Middag blev på Geneva och som vanligt var det svenskar på plats och åt. Grannen Malin och fd mahjongkollegan Sanna.

Taxi ner till frissan vid kvart i 12 och sen härlig hårtvätt, klippning och fix. 600 rmb för klippning är väl näääästan samma pris som hemma. Tyvärr kostade det jäkla balsamet 340 kr så slutsumman blev hög, förlåt Mattias.
Billig (Phu) lunch på Sushitrain innan lite handling på Carrefour.
Hem med mat innan vi for vidare till IKEA och lite handling av mat även där. Samma sak igen, hem med mat och vidare till Label 88 och väskbeställning åt en som bott här förut, city shop och köp av nötfärs (som fick ispåse runt sig för att klara värmen) och slutligen flowermarket. Undrar vad chauffören tycker om mitt ständiga handlande?? Ja ja sånt är livet!!!