Vid 10:00 idag for jag iväg för att möta upp Nina, Cathrin och Ami på en möbelaffär nära vår flygplats. Oj, va mycket fint och jag skulle lätt ha kunnat köpa en hel lastbil. Efter nån timma for vi in till Hongmei och åt lunch i solen på Shanghai Brewery. 
När lunchen var avklarad och vi vinkat av våra trevliga förmiddagspartners gick Nina och jag till närliggande Costa Coffee. Här började vi skissa lite på vår sommarlunch vi ska ha i juni på Geneva. Här kör vi "all in" och bjuder ca 80 personer. Vi hoppas på fint väder och lunchen kommer hålla till ute på terassen framför grillarna. Temat blir blommigt så nu måste jag sy upp något riktigt smaskigt!!!
Emma hänger med kompis och väntas hem om nån timma och Viktor ramlade in för ett tag sen efter träning och lite fotboll med kompisar i skolan.
Jag öppnade nyss en ny bok efter avklarad middag och utskrivna flygbiljetter.


Väldigt vacker vikvägg.Emma gick upp tidigt denna söndag och stack till kompisen My för träning medan vi andra låg kvar och drog oss ett tag till. 
Redan 09:00 var det febril aktivitet i köket med att blanda pannkakssmet och förbereda inför dagens brunch.
10:00 kom Annika och assisterade och vid 11:00 var vi klara och kunde ta emot Nina och Andrea med familjer.
14 hungriga personer gjorde ett bra jobb att länsa faten och karotterna i köket. Det blev en riktigt trevlig förmiddag och detta är något vi absolut kommer att göra om. 
När gästerna gått och maten var undanplockad for jag, Mattias och Viktor till Painterstreet för att äntligen köpa Viktors länge efterlängtade Budda tavla. Vi hann även med en kort visit på Flowermarket innan den dåliga luften jagade hem oss.
Kul helg med besök fredag, lördag och söndag. Helgen hade varit ännu lite bättre om mamma hade varit här och firat påsk med oss!!! Här är en negativ sak att bo på andra sidan jorden, nära och kära bor långt bort. Alla ni som har era mammor och andra ni tycker om nära er, ta väl hand om dem.
Före.Efter.

Ungdomsbordet.Det mer mogna bordet.Ser allvarligt ut men sekunden senare skrattades det friskt. Rolig mobilapp.
Painterstreet.Många tavlor.

Mycket folk.
Lång sovmorgon innan promenad i vårvädret till Carrefour. Härlig vårvärme och svårt att låta bli att fota blommande träd.
Glad påsk.


Vägen till Carrefour.


Framme!!!
Blommig kjol.
Annika kom och åt påskmiddag.
Glad påsk från familjen Jöhnemark.

Och självklart den traditionella påskäggsletningen. Alla fick leta, vuxna som barn.