Emma gick nyss upp och väckte sin sjusovare till bror och kom sedan ner och sa något mycket förvånande. 
- jag ska ge Viktor frukost på sängen. Kolla resultatet.Idag samlades hela 10 st svenskar för att åka och besöka en stor lampaffären i närheten av IKEA. Snopet nog så var affären stängd och vi fick valsa runt i några närliggande inredningsaffärer istället. Vi hamnade i en som sålde det typiska kinesiska porslinet i blått och vitt och här var det många av oss som handlade lite.
Efter en stund var vi både kalla och hungriga och for till Grand Gateway för lunch på Din Tai Fung. Gott som vanligt med dumplings, ris, vårrullar och grönsaker. Vid 14:00 var vi hemma igen och jag handlade lite blommor samt frukt och grönt innan det var dags att bädda ner sig i soffan. 
Mår bättre idag men orken är totalt borta och jag var helt slut efter dagens promenad i affärer. 
Vid 18:00 ändrade gräsänkorna jag, Nina och Marie våra planer att äta ute på restaurang utan stannade hemma hos Marie och käkade tacos och spelade mahjong istället, mycket trevligare. Emma är på skoldans och ska sen sova hos kompis medan Viktor hängde med Vilma hos oss ända till halv 11.
Denna lilla fick hänga på hem samt 
denna kurviga staty.
Idag promenerade jag bort till hus 425 och hade en indisk matlagningskurs. Det var jag, Nina, Marie och en spansktalande kvinna med barn som idag fick laga en rad olika maträtter under ledning av Monica från Mexico.
Det blev mangoglass, vegetarisk curry, fisk i curry, Raitan, två olika bröd och ris kokt i cocosmjölk. Allt detta lagade och åt vi på mindre än 4 timmar. 
Riktigt kul och välsmakande. Måste dock laga det en gång till då mina smaklökar inte är som de ska pga förkylningen.