Vaknade denna sista dag på året med jordens yrsel och illamående. Precis som för ett par månader sen då det var något virus på balansnerven enligt doktorn men jag lutar åt att det är kristaller som lossnat i innerörat. Ja, ja vad det än nu var, så var det snurrigt och jobbigt ett tag men mot eftermiddagen mådde jag hyfsat igen. 
Vid 15:00 åkte Emma och Mattias till Bailian och letade tröja och en stund senare for Mattias och Viktor till Carrefour för hämtning av tavla samt köp av lite onyttigt inför nyårskvällen.
Kring 17:00 packade vi för en övernattning och for ner till Ninas lägenhet. Vi bytte om och blev körda av Sky ner till Radisson Blue och dess snurrande topprestaurang. Väl vid restaurangen visade det sig att jag bokat bord på fel restaurang och istället för snurrande dyr nyårsmiddag skulle det bli lite billigare Ålandsbåtsbuffé utan någon som helst utsikt. Vi tackade för oss och gick därifrån. Jag ringde istället Bella Napoli i French Concession och vi hade tur att få sista bordet för kvällen, Phu!!!!! Det blev en massa god mat och trevlig stämning och den dyra restaurangen på våning 45 glömdes raskt bort. 
Vid halv 10 var vi hemma i Ninas lägenhet igen och spelade spel mm tills klockan slog 12. Jag som trott att det skulle bli en hel del raketer blev raskt besviken. 4 omgångar raketer och inget mer!!!! Ja, ja de blåser på för kung och fosterland i februari för dem som undrar. Alla hundar och katter i denna stad fick en lugn kväll vill jag lova. En sån typisk familjen Jöhnemarks otur med restaurangen men det löste sig ändå och vi fick en mysig stämning och god mat ändå. 
Det är nu år 2016 och vi har varit i Shanghai 2,5 år redan, vart har tiden vägen? Under detta år har vi firat nyår i Thailand, besökt Boracay i Fillipinerna, varit i Sverige under sommaren och slutligen tillbringat en vecka i Tokyo. Viktor har haft sitt första sommarjobb på Parken Zoo och brutit upp med sin Vilma som flyttat till Tyskland, Emma har slagit rekord i bra betyg och träffat pojkvännen Simone, Mattias har sprungit och jobbat och jag har träffat en massa nya människor, gjort roliga saker i Shanghar och pluggat lite kinesiska.
Vi har haft besökare ett antal gånger i form av mamma och Crille i april, vänninor i maj, familjen Schjött i juli och Xavier i november. Alex och Sandra, hemma i Sverige har fått lilla Signe så släkten har blivit större.
Det har varit ett bra år och jag håller tummarna på ett likadant år men med lite bättre hälsa och mer träning.
I morgon (2 januari) kommer mamma på besök för tredje gången och ungarna har längtat massor. Hon hinner landa och packa om innan vi på måndag åker vidare till Thailand och värmen!!!
Vackert på stan.
Nanjing Lu och vi var inte ensamma.
Uppe här åt vi...inte.
Blev här istället.
Gott nytt år.

En liten raket skymtas mellan husen.