Jag har banne mig inte gjort annat än att ätit en massa mat, träffat folk och skjutsat barn kors och tvärs i Eskilstuna sen vi kom!!!!
Mattias kom den 28 dec till Sverige och han fick en dags vila innan även han hoppade på vårt fullspäckade schema för denna Sverigevistelsen.
Igår blev vi bjudna på "gofika" hemma hos Pernilla och Jocke, köpte raketer och nyårsmat samt lagade mat till kära svärföräldrarna. 
Denna måndag med sol och halka bjöd på ett stort antal göromål. Viktor åkte till kusin Totte i Strängnäs, Emma till badhuset med andra kompisen Olivia, Mattias tränade och jag spenderade 2,5 timmar hos frissan. Efter helrenovering av hår åt jag lunch med några CSN kamrater, mötte svärmor för assistans av byxköp, hämtade Emma på badhus och hämtade fikabröd och en massa böcker från fd arbetskamraten Marie. 15.00 for vi till Strängnäs och fikade hos Alex och Sandra. Bytte lite julklappar och fick bl.a. såå fina ljus att ha med hem till Kina.
Direkt efter detta besök åkte vi till mamma och åt julmat och försökte få liv i hennes trådlösa internet (utan resultat). Proppmätta for vi till syrran och familj och sa hej. Väl hemma försvann barnen till kompisar. Phu!!!!


Internetproblem
Fina ljus!!!