Jag har banne mig inte gjort annat än att ätit en massa mat, träffat folk och skjutsat barn kors och tvärs i Eskilstuna sen vi kom!!!!
Mattias kom den 28 dec till Sverige och han fick en dags vila innan även han hoppade på vårt fullspäckade schema för denna Sverigevistelsen.
Igår blev vi bjudna på "gofika" hemma hos Pernilla och Jocke, köpte raketer och nyårsmat samt lagade mat till kära svärföräldrarna. 
Denna måndag med sol och halka bjöd på ett stort antal göromål. Viktor åkte till kusin Totte i Strängnäs, Emma till badhuset med andra kompisen Olivia, Mattias tränade och jag spenderade 2,5 timmar hos frissan. Efter helrenovering av hår åt jag lunch med några CSN kamrater, mötte svärmor för assistans av byxköp, hämtade Emma på badhus och hämtade fikabröd och en massa böcker från fd arbetskamraten Marie. 15.00 for vi till Strängnäs och fikade hos Alex och Sandra. Bytte lite julklappar och fick bl.a. såå fina ljus att ha med hem till Kina.
Direkt efter detta besök åkte vi till mamma och åt julmat och försökte få liv i hennes trådlösa internet (utan resultat). Proppmätta for vi till syrran och familj och sa hej. Väl hemma försvann barnen till kompisar. Phu!!!!


Internetproblem
Fina ljus!!!
Efter en lugn förmiddag bar det av till Vansö och middag hos Stina och hennes familj. Crille hade hyrt bil och kommit från Stockholm och det var jätteroligt att träffa alla. Vi moffade i oss sådana mängder tacos att vi kände både yrsel och axelklappning. Till efterrätt serverades chokladpudding med grädde och färska bär. En kväll med god mat, mycket skratt och trevliga  trevliga vänner.
Emma och Tove.
Efter frukost satte jag på mig hyfsat varma kläder, plåster för blåsor och gick en lång promenad runt fälten. Det var härligt att återigen göra min favoritrunda i frisk och rå luft. Tog några bilder och jag kan lungt påstå att det vi kallar vinter verkligen lyser med sin frånvaro.
En hel del mixade känslor rusar runt i kroppen när jag gör kända och omtyckta saker. Men jag kan ändå med säkerhet säga att jag inte är klar med Kina och detta spännande äventyr. Sverige finns kvar och vi kommer att tillbringa många härliga veckor här i sommar.
Vårt hus.
Ett stenkast från vårt hus ligger detta härliga promenadområde. 
Ingen snö här inte.
Mer vatten än snö måste jag säga.