Då det blev en sen kväll igår så tog vi en lugn förmiddag idag. Viktor låg i sängen, Mattias sprang i gymmet och vi tjejer gick till hotellets spa-avdelning och skämde bort oss. Inte förrän vid 12:00 åkte vi tillbaka till Shibuya och Emma shoppade loss på det stora shoppingcentrumet med samma namn. Vi traskade runt och väntade på att lunchhungern skulle komma och sprang på en stor mangaafffär. Mysko och mycket annorlunda för oss nordbor. 
Vid halv tre åt vi en sen lunch på Sushiexpress......igen. Vi har ätit sushi varenda dag och nästan vartenda mål mat sen vi kom hit till Japan. Sorry alla ni som kom med goda råd om mat från andra länder. 
Mätta i magen tog vi oss till Shinjuku där vi skulle besöka en vacker park men fick veta av nån vakt att den var stängd. Hur kunde de stänga just den dagen vi skulle dit!!?
Det blev istället vätskepaus på en Familymart och sen ett par varv på lågprisaffären Don Quijote. Här kunde man köpa allt från utklädningskläder, sexleksaker och svindyra (äkta?) märkesprylar.
När mörkret kom tog vi oss till Tokyos Red District kvarter och några män stoppade Viktor direkt och sa att han var för ung!! För ung för vad!!!??? Ingen aning.
Suspekta barer avlöste varandra men det fanns även vanliga pubar och restauranger samt nån temarestaurang som hette Robot. Verkade hur mysko som helst.
Familjen Jöhnemark orkade inte kliva runt mer utan tog sig till metrostationen Shinjuku som ska vara den mest trafikerade stationen i världen. Var den stor??? Den var gigantisk, som en hel värld med affärer och spår hit och dit. Tack vare bra skyltning, ordning och reda samt hjälpsamma människor nådde vi hotellet vid halv 7 och middag blev en combo av Burger King och loungen. Gud att en rygg och två par fötter kan vara så trötta!!!!!
God frukost på hotell hotell Westin.
En stor Mangaaffär ett par våningar ner i underjorden och Viktor tyckte den var bra mysko. 
Mycket av den tecknade litteraturen vi såg gick åt det homosexuella hållet. 
Överallt i Tokyo finns automater där du kan köpa en massa dryck. Vi sprang även på en restaurang där man utanför i en automat beställde sin mat, betalade och slutligen gick man in och åt.
Lite mysko streetmode.

Sushi åt höger och vänster. Så mycket gott att välja på.
Framme i Shonjuku och vätskepaus.

Lågprisvaruhus.


Medan Viktor och jag satt och tittade på folk slank Mattias och Emma upp på ett Cat café. Många japaner får inte ha husdjur för sina hyresvärdar och kan genom dessa caféer gosa och mata små katter. Mysko och samtidigt lite gulligt.

Tokyos red District.
En klättrade spindelman på väggen.
Shoppingcentrum och Metro under jorden. Affären med vagnar är inte för små barn uran för husdjur!!! Ha ha ha 
En rökruta på stan!!!!!
Folk röker på bestämda platser. Det ni!!!!