Denna morgon vaknade Emma stackaren med förtvivlat ont i halsen så hon och jag blev hemma när resten av gänget åkte till Sofitel på brunch. Emma sov och jag tränade medan regnet formligen öste ner ute. Det blev pulvermos till lunch som mat lätt att svälja men knappt det gick bra. Vid 16:30 kom Mattias med gäster hem och jag hastade bort och köpte Fishermans friend till Emma på Carrefour. 
Ronnie hade lite feber och stannade hemma medan vi andra åkte på Lasertag. Kul och otroligt varmt. Emma orkade ett spel sen fick hon ligga och vila de två andra. Pizza till middag innan våra gäster gick hem och packade. Imorgon är det Peking som gäller för familjen Schjötts.


Pizza!!

Igår började Mattias och Ronnie dagen med en klippning i kvarteret en bit bort. De tog moppen dit som tvättäkta kineser.
 

Emma insjuknade snabbt med halsont och vi två fick besöka sjukan medan Mattias och resten av gänget gjorde Nanjing Lu. Emma fick diagnosen akut svaljkatarr och skoja ni att hon har svårt att svälja den stackaren.
Middag åts hemma då folk var både trötta och krassliga.
Blek och sliten Emma på sjukan.
I tre nätter har vi bott på våning 28 i de franska kvarteren, närmare bestämt hos Nina. Vi bodde alltså i Ninas tomma lägenhet medan våra gäster bodde i vårt hus i Green Valley. Summerar man upplevelsen så skulle jag vilja flytta deras lägenhet med bättre standard till vårt område Green Valley.
Huvuddelen av våra gäster tränade eller  badade när vi kom hem fullastade med packning. Ronnie var den enda som var hemma och han stod för dagens lunch i form av en pastarätt. Kring 3 åkte familjen Schjött och gjorde Pearltower medan jag tvättade, badade med Emma och förberedde middag. 19:30 ramlade alla hem och då åts det tacos till middag medan vi försökte komma överens om morgondagens aktiviteter.
Vi har en sån värme just nu!!! Appen säger +35 grader men att det känns som +43.
Igår hade vi en tjejdag med träning, fika, shopping och italiensk middag.


Dagens leksak. Tess, Emma och Tyra.