Emma ute på vift i natten som va och sov hos Agnes vilket resulterar i att mamma Mia inte sover alls. Det är ett tufft jobb att vara en orolig och hönsig mamma. Inte kul att somna 03:15, typ 15 min efter att jag fått veta att ungen kommit hem. 
Sov hyfsat länge och tog det lungt fram till 13:00 då Emma hämtade upp mig och vi for på lunch. Örhängen till kvällen inhandlades innan chauffören Jack hämtade Emma och for tillbaka till Agnes. Jag promenerade sakta hem och spenderade eftermiddag/kväll på soffan med en god bok. Nina for på Svenska klubbens vårmingel men jag valde att stanna kvar i lägenheten och bara ta "semester". 
Vid 21:00 och lite vilse runt kvarteret hittade jag till puben The Camel för ishockeymatchen Sverige-USA tillsammans med en bunt svenskar. Sen middag och nu hemma igen. Emma ute på Prom med efterföljande clubbesök så mamma Mia "mesigaste morsan i stan" lär sova lätt, skojar bara, lär sova nada tills jag vet att hon är hemma hos Agnes igen. 
(null)
Hm, lär inte bryta mot den regeln. 
(null)


(null)
Hej då och ha en bra kväll!!
(null)

(null)

(null)


I natt var första natten jag sov ganska gott och vaknade då också ganska sent. Blev att snabbduscha och kasta i sig frukost för 10:00 började vårens mahjongturnering. Nina och jag mötte upp Anneli och Martina och vi gick gemensamt till Abby Road. Hela 18 kvinnor och 1 man kom för att tävla och 2/3 av alla kände jag eller hade i alla fall träffat förr.
Vi delade upp oss i fem grupper och de som fick flest mahjong per bord vann och gick vidare till final. Jag hade flyt i spelet och vann men fick stå åt sidan och låta 2:an ta min plats  vid vinnarbordet. Förstår det men trist att inte få veta om jag vunnit eller inte. Jag fick snällt spela vidare med de andra. 
Charlotte tog hem hela turneringen och innehar nu statyn som agerar vandringspokal. 
Vi avslutade med gemensam lunch och jag körde tomatsoppa igen, gött.
Ninas goa chaufför Hong skjutsade hem Nina och jag fick sen låna bilen ett par timmar. Jag började med en tur till nya Geneva där jag träffade Freddy som bjöd på dricka, pratade och visade kort på sin gulliga lilla tjej.
Åkte vidare till Pearlmarket och bytte bågar på Mattias glasögon samt köpte några kuddfodral. 
Vände tillbaka och stannade i Green Valley för att hämta blommor hos familjen Kvarnström och träffa min gamla ayi. Jag fick jordens kram och vi pratade en bra stund (vadå blandning av kinesiska, Google translate och teckenspråk). Blev uppdaterad om hennes son, nya arbetsgivare och att hon saknade oss massor. Hon berättade lite roligt att den australienska familj som tog henne från oss i höstas absolut inte fick presenter eller blommor...som vi. Så kul att träffa henne!!
Sprang förbi mitt gamla hus 250 och hann knäppa en bild innan vi for vidare ner till fabricmarket. Här hämtade jag tröjor och koftor samt köpte tyg. Skojar ni att jag löpte runt och letade sidentyg, mycket sämre utbud och dyrare än tidigare år. Hoppas mina arbetskollegor tillika beställare blir nöjda ändå. 
Kom hem halv 7 och fick 5 min på mig att byta om innan Nina och jag skulle möta upp några för Basil drops på Sichuan Citizen. Halvvägs dit fick vi veta att det var VIP kväll och vi fick snällt vända och åka hem igen.
Blev tacos och bubbel istället och det var banne mig nästan lika gott. En lugn kväll passade utmärkt för trötta mig. 
Emma hängde i skolan hela dagen och kom bara hem och hämtade väskan för att åka och bo hos Agnes till söndag. Är visst tjejkväll idag och prom imorgon.  (null)

(null)

(null)
Grattis Charlotte. 
(null)
Goa Freddy på Geneva, 
(null)

(null)
Shopping på 15 min. 
(null)

(null)
Min ayi. 
(null)

(null)
Emma mådde dåligt redan sent igår kväll och vaknade med hemsk migrän i morse. Bara att ta tabletter och försöka sova ett par timmar. Nina gick före till Annelie som bor i närheten medan jag stannade kvar med sjuklingen ett tag. Jag sprang över och spelade lite mahjong medan hon sov och oj vad jag lagt av mig. Själva hastigheten i spelet var så snabbt och det ihop med kass sömn i natt gjorde sitt. 
Vid 13:00 gick nästan alla damer till Element Frech för lunch men jag stannade bara för att få med mig Take Away. 
(null)

(null)

(null)

Emma var vaken och behövde peta i sig både mat och vatten. Om det finns något positivt med hennes migrän så är det att den går hyfsat fort över. 
(null)

(null)

(null)


(null)
Lustiga statyer :-)
(null)

(null)

(null)
"Jag gillat dessa reklambilder där jag stoppar in Emma, har flera stycken"

Lunch och en massa vila på soffan gjorde susen och vid 17:00 kunde vi gå till närliggande shoppingmall och köpa ett klädesplagg (till lördagens prom/bal hon delta på/i).
Emma blev hemma med Lisa på kvällen medan jag och Nina gick till Abbey road för middag och frågequizz med en bunt andra svenskar. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Idag fick jag en hint av mitt tidigare liv här; mahjong, lunch (jag följde bara med och hämtade, men ändå), vila i soffan och middag med goda vänner. Härligt!!!