Emma sov hos kompisen Malin igen och 11:15 hämtade jag bägge tjejerna för att köra dem till tågstationen.
De skulle till Västerås för en musikfestival och innan de kom dit hann de åka fel tåg till Arboga. Det visade sig att fler personer på tåget hamnat fel så samtliga fick nya biljetter. Måste ha bytt spår i sista sekunden eller nått.
Viktor tog cykeln till Parken Zoo vid 11:20 för ytterligare en dags jobb.
När tjejerna var avlämnade åkte jag till jobbet och hämtade en fungerande mobil innan jag lunchade med goa Lena. Det blev thaimat och en massa prat innan vi skiljdes åt. Lena gick till jobbet och jag mötte Pia för en fika och ännu mera prat. Efter 2 h gofika gick jag till Forever och tränade med Viktor.
Middag köptes från Hamburgerkedja Hill och det blev typ Thai igen.
Resten av kvällen spenderades på soffan och det var såååå skönt!!!
Vid 22:00 stack Viktor och jag ut och övningskörde och det var bra vackert där vi vände.

Igår vid 17:00 kom jag hem från en mysig övernattning i Öregrund. Mamma hade bott i huset under måndag till tisdag för att vara sällskap till ungarna och hjälpa till med mat mm. Vi gjorde ett besök på Mio möbler när jag kommit hem och efter det åkte jag och lämnade in bilen på verkstan. Jäkla ACn är trasig och en fd jobbarkompis man erbjöd sig att fixa den under onsdagen. Bil lämnad och jag promenerade hem i den härliga sommarvärmen. Mamma stannade ytterligare en natt och vi hade en lugn kväll framför TVn. Viktor hängde hos kompis och Emma åkte till Malin för övernattning.
Idag onsdag började jag förmiddagen med en cykeltur till jobbet för att hämta telefon (som inte var klar), cyklade sen till gymmet och tränade varefter jag cyklade hem. Väl hemma fick jag veta att bilen var klar och promenerade dit på en gång. Nu med en bil med fungerande AC åkte jag och hämtade Emma, mamma och vidare till Strängnäs. Mamma och Emma lämpades av medan jag träffade ev några som vill hyra vårt hus. Detta möte tog nån timma och efter det hämtade jag Emma och åkte till syrrans hus. Här var Max och Axel samt lilla Signe. Vi stannade ett tag innan vi tog grabbarna på minigolf och middag på stan. Även mamma hängde på.
Mysigt att få rå om grabbarna efter så lång tid. Kring 21:00 lämnades alla hem och vi åkte till Eskilstuna igen. Här packade Emma väskan och stack till kompis medan jag och Viktor övningskörde en timma. Phu, lång men mysig dag.

Idag 10:00 åkte jag till Nina i Öregrund och det tog exakt 3 h. Jag blev bjuden på kycklingsallad i solen som lunch och vi avslutade med kaffe och te i varsin solstol. Ett tag senare dök Veronica upp och det blev en massa prat ute på altan. Vädret var underbart och jag ser nu ut som en tvättbjörn efter stark sol och glasögon.
Vi bytte om och tog en promenader till centrum mot eftermiddagen och staden eller samhället var likt både Mariefred, Koster och Visby. Mot kvällningen blev det middag ute och väl hemma blev det timmar av mahjong. Trevligt!!!!