Idag gick jag in och köpte ett par filmer då det mest visas en massa skräp på tv. Filmaffären visade sig vara enorm och hade typ allt man kunde tänka sig. Hittade sånt som inte ens har visats i Sverige än. Köpte tre filmer och åkte hem, slängde mig i soffan och började titta på en av dem. Typ 25 min från slutet stannade filmen och började om. Jaha, det var ju snopet. Sååå typiskt Kina. Ok att det saknas text på engelska ibland, men ett jäkla slut måste det väl i alla fall finnas.


Efter skolbesök bestämde jag mig att äta lunch med mig själv som sällskap. Det är ganska lustigt att i Sverige så styrs valet av restaurang efter att maten är god. Här måste både maten vara god och toaletten så hyfsad att den går att använda. Blev alltså simply Thai och en sallad med kött. Ett glas vin råkade komma med i beställningen, för visst är det väl fredag idag?!
Ja ja torsdag då,  men jag tränade som en gnu i morse och jag kan unna mig detta enda glas. Träning och Ayi är en ganska bra kombo måste jag säga. Idag tog jag mig faktiskt i kragen och började prata med henne. Vi lovade varandra att hjälpas åt med engelskan resp. kinesiskan. Kan inte springa runt och gömma mig direkt hon kommer, känns ju ganska oförskämt.

Jag sammanfattar dagens lunch med detta: STARKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Satan i havet, där smälte nästan amalgamet bort i truten.Idag for jag ner med min chaufför till Mandarin House (där jag pluggade kinesiska) och diskuterade hur jag skulle ändra min intensivkurs till en mer human form. Lutar åt att läsa ca 2 h, två dagar i veckan. Besöket på skolan tog 15 minuter, resan fram och tillbaka tog 1.30 h. Man reflekterar inte längre över de enorma avstånden till allt.
När vi åkte hem passerade vi denna köttaffär. Undrar vad hälsoinspektionen i Sverige skulle säga vid ett litet besök??
Det är så lustigt att en sån för mig ganska eller vi säger väldigt primitiv affär ligger i de moderna affärskvarteren.