Hektisk dag idag. Ramlade in på jobbet kring 8 och knappade på datorn fram till 12:00. Mattias och jag åkte sen hem till Celine och Xavier för en tre rätters lunch samt en skvätt vin. Ämnet för lunchen var "hur är det på riktigt att bo i Shanghai". Ska de och vi byta hemstad nästa år?
Åter på jobbet ett par timmar innan det var dags att åka hem och städa och förbereda mat inför kvällens gäster.
Vid 18:00 ramlade Jens, Carina och Dexter in och vi bjöd på hemgjord pizza samt bärpaj. Emma hade kompisen Linnea på mat och Viktor med kompisen Anders ramlade in ett tag senare. Kul att ses igen och tack för de soliga blommorna.
Sol i vas.
Pojkarna förbereder pizzadegen och tomatsåsen.
Mums!!

Idag jobbade jag fram till 12:30 och mötte sen upp mamma och syrran för lunch på stan. Jag köpte några klädesplagg innan mamma och jag tog en fika på nya mysiga stället Moccadeli.
Vid halv 5 åkte jag till Forever och körde ett hårt träningspass för att sen med lite bättre samvete äta smörgåstårta till middag. Tackar mammsen!!
Mat till föräldrar.
Mat till barn.
Mormor och Emma spelar kort på kvällskvisten.

Måndag och jobb igen. Tog en lång sovmorgon och åkte till jobbet vid halv 12. Jag jobbade fram till halv 7 då jag sen mötte upp Mattias och Emma i närheten av jobbet och gick gemensamt med dem till Grekiska kolgrillen.
Här mötte vi upp Gina, Tony, Simon, Adam, Joel, Maria, Christer, Matilda, Edwin, Jocke, Merja, Hugo, Lisa, Sixten, Monica, Björn och Albin och åt en trevlig middag tillsammans. Kul att ses efter så lång tid!!!!!