Idag vaknade jag med halsont och lite snorig näsa, usch.
09:20 ringde det på dörren och  kinesdioktorn Cissi kom hem till oss bärandes på en massagebänk. Vi ska genom en denna kinesdoktor försöka få bukt på Viktors trassliga mage. 
Cissi hörde direkt att jag snörvlade och  ville se min tunga för att ställa diagnos. Vips låg jag på Viktors säng med en mängd sugkoppar på ryggen och oj, det var inte jätteskönt.
Viktor som var dagens patient fick massage, fotmassage och koppning medan jag endast fick koppning. 
Viktor sammanfattade besöket till den skönaste massagen "ever" och var helnöjd med dagens upplevelse. Jag fick 20 härliga blåmärken som gjorde mig lite illamående och totalt utmattad.
Nästa vecka kommer hon tillbaka och då är det Mattias och Viktor som ska behandlas. Jag slipper!!!!
Vid lunch kom IKEA och hämtade vår illaluktande soffa och istället för ny soffa så fick vi ett tillgodo kvitto, lite snopet.
Vid 17:00 gick Mattias och jag till clubhuset på en "välkommen fest" och oj va folk som kommit i samma ärende. Det var kul att mingla runt och prata med folk och samtidigt äta och dricka lite gott.
Vid 19:15 samlades ca 20 personer och åt middag ihop på Geneva. 
Trevlig lördag här i ett hyfsat varm Shanghai.
Fy fan så vi ser ut.
Jag lär ha blåmärken kvar till jul.
Så var vi plötsligt utan soffa.
Samling på Green Valley.


Geneva.Och avslutar med bild på Viktor med kompisar.
Idag var Mattias hemma denna fredag och jag fick lite sovmorgon. Tyvärr var jag banne mig tröttare när jag vaknade vid 8:00 än vid 6:20. Vid 09:20 åkte jag ner mot stan för att hämta upp Nina och gissa om det var bilköer!!! En ambulans med sirener på hade ett helvete att komma fram och jag var glad att det inte var jag som låg i den bilen. Nina hämtades upp och vi for hem till Emelie för lite frukost och mahjong. Idag gick det inte lika bra att spela och min myntbörs fylldes inte på. Efter ett par timmars spel tog vi hissen ner till restaurangen Mayita.
Efter en massa bilköer igen så kom jag hem vid halv 4 och hann slappa ett tag. Mot kvällen stack Viktor iväg tillsammans med kompisarna Lorenzo (Italien), Anton (Tyskland) och Tristan (amerikan) på middag och KTV (kareoke). Emma gick på "picknick" och bad med svenska tjejerna Anna och My medan Mattias och jag ställdes oss i bilkö igen för att åka ner till kinesiska restaurangen Xibo. Mycket annorlunda mat från nordvästra Kins som både god och lite nja. Ett ställe vi måste testa igen. Innan vi åkte hem tog vi något att dricka på en uteservering.
Väl hemma möttes vi av en massa skor i hallen och med Emma 8 st ungar av olika nationaliteter, men huvuddelen svenskar. Kul!!!!
Köra bil och hålla på med mobilen är tyvärr mycket vanligt. Dålig luft och en massa bilar.
Utsikt från Emelies hus.

Middag
Smakrik och mysko mat.
Välkommen hem.
Ståplats!!!

Denna lite svalare morgon gick jag och Eva och simmade vid 09:00. Skönt att simma om än idag lite kallt i vattnet. Vid 11:00 for jag och Johanna till Community Center för att kolla kurser i kinesiska. Dags att repetera samt lära sig lite nya ord och fraser. Vi mötte upp Lina för en god salladslunch innan vi åkte till Flowermarket och gick en repa. Vid halv 3 kom en anställd från IKEA för att kolla vår illaluktande soffa och om allt vill sig väl så får vi en ny i helgen. Tack snälla IKEA!!!!
Ungarna ramlade hem vid halv 4 som vanligt och redan 17:00 var det dags att åka iväg igen. Vi for till Andrea och familj för att där få träffa en kvinna duktig i kinesisk medicin. Viktor har krasslig mage och vi ville veta om hon kunde göra något åt detta. Redan på lördag kommer hon hem hit för att ge massage och koppning.
Coolt att testa på detta.

Middag blev på Geneva då klockan rusat iväg för mycket.