Igår lördag gick Emma och jag och tränade ett hårt och svettigt pass i gymmet. Kul att min hälsa håller i sig och jag fått träna varannan dag, två veckor i streck.
Förmiddagen och eftermiddagen gick i slöandets tecken och inte förrän 18:00 for Mattias och jag iväg på middag. Det var dags för den avslutande deltävlingen i Food and Fart. Landet var Kambodja och värdparet Nicklas och Camilla. Emma och kompisen Agnes spenderade sin fredag med att vara barnvakt hemma hos Johannas barn och Viktor var ute på fest med typ 99% av skolan ungar från grade 9-12. Det var Prombal på närliggande hotellet Marjott men Viktor skippade balen och gick bara på efterfesten ute på Scoorboard. Han kom hem i hyfsat bra skick kring 02:00. Kompisen Anton mådde visst inte lika bra dagen efter sa han mamma. 
Vid 18:30 kom vi fram till Minhang och värdparets mycket fina och stora hus. Green Valley släng dig i väggen!!!
Det var tom tjusiga möbler och tavlor och det ingick i huset och det har INTE vi.
Coolast var hissen inne i huset och poolen/Jaccuzin ute på altan. 
Vi började med en skål och tipspromenad innan vi satte oss till bords. Det bjöds på kycklingsoppa till förrätt, fiskrätt med ris till varmrätt och ris/banankaka till efterrätt. Vackert upplagt och god mat. Kvällen avslutades med omröstning och Indien tog hem segern. Vinnarna (Hasselgrens)  får välja restaurang där samtliga deltagare ska äta ihop i höst när alla är tillbaka i Shanghai igen. Mattias och jag kom sist igen och mitt självförtroende har verkligen fått sig en törn. Vetetusan om jag vill eller vågar vara med en gång till. Kanske om reglerna ändras och vi får räkna in informationsdelen oxå. Det verkar tyvärr vara så att vi dansar och berättar fakta bättre än hur vi lagar mat.
Annars är det ett fantastiskt kul sätt att lära känna nya människor samtidigt som man äter och lagar sån mat man oftast inte stöter på.
Idag är det mors dag och vi började med gemensam frukost (händer inte så ofta) och körde sen en storstädning under trappen. Det var banne mig den bästa presenten, alla var med och hjälpte till!!
Lunchen åts på Geneva och på kvällen blev det god middag med alla familjemedlemmar. Jag avslutade "min" dag med att tvinga familjen att spela ett par omgångar majong.
Min egen mamma fick en vacker och annorlunda bukett av mig som goa Matilda ordnade. Det är bra att ha en hjälpsam och duktig florist i släkten.

Och mammas fina bukett.