05:19 och Emmas alarm på telefonen drog igång.
Hon ska nu när Volleybollen snart slutar börja som cheerleader. Är det inte det ena så är det det andra.
Viktor kom iväg till skolan och lite senare jag till gymmet. 40 min på trappmaskinen kändes som 100 år i kvicksand men jag stod ut.
Efter träning blev det studier och sen en promenad i hettan. Luften stod verkligen still och det var + 30 grader ute, phu. En liten tur till banken, slaktarn och grönsaksmarknad resulterade i en kall dusch väl hemma. Ungarna ramlade hem vid halv 6, de hade delat en taxi då Sky är ledig idag.
Vid 6 kom Lena och Agnes och vid halv 7 Marie och hennes ungar. Vi käkade lite middag ihop innan alla gick hem till sig. Lena fixade maten, Marie salladen och jag stod för kök och annat.

I lördags gick Emma upp 06:20 och nån timma senare blev hon hämtad av Sky och körd till skolan och helgens volleybollturnering. Mattias och jag for till IKEA vid 10:00 för köp av främst mat men även lite ljus och annat viktigt.
Direkt efter volleybollen åkte Emma på konfirmationsåterträff och kom inte hem förrän 17:30. Hon bytte om och stack direkt ut för att hänga med kompisar och sen sova borta.
Viktor åkte ner till Tristan och hängde där med kompisar tills de bytte plats och förflyttade sig till RJ för övernattning. Mattias och jag spenderade kvällen i goda vänners lag. Nina, Magnus, Marie, Lena, Anders Lundgren, Peter och Karin kom över på mat och dryck. Vädret var jättefint så vi satt ute på altanen ända till 00:30. Det är kul att gå ut och äta men det är ännu roligare att träffa folk på hemmaplan. Deras hem eller vårt. Känns mer personligt på något sätt.
Igår söndag for Mattias och sprang ett lopp riktigt tidigt på morgonen. Hur han orkade upp och även få till en bra tid är för mig en gåta!!!
Viktor kom hem tidigt och schillade hela dagen medan jag och Mattias mötte upp gamla Food and Fart gänget för lunch på Bodegon. Kul återträff!!!
Eftermiddagen tillbringades hemma med Anders på besök och vid 7 bjöd han ut oss på middag. Jag klämde endast i mig en förrätt då jag fortfarande var mätt efter lunchen.
Otroligt hektisk helg men samtidigt trevligt som attan.

Konfirmationsåterträff
Middag hos oss.
Hela gänget samlat.
Återträff för Food and Fart.
Trevlig middag med Anders.

Igår skrev jag ett långt inlägg och innan jag hann spara så gick internet eller bloggen ner och allt försvann. Blev så arg men snacka om I-landsproblem.
I torsdags var jag hemma hela dagen och pluggade en del, läste en hel del samt tränade 45 minuter.
Mot eftermiddagen lagade jag mat åt ungarna som vid 17:30 ramlade hem efter diverse träningar.
Jag själv åkte ner till French och åt födelsedagsmiddag med Eva och ett par till. Eva hade fyllt 60 i somras och vi i fredagsmahjongsgänget firar varandra när vi fyller jämt.
Det blev några timmars prat och god mat innan vi åkte hemåt igen.
Fredagen började 06:20 som vanligt då ungar väcktes och frukost gjordes. 07:15 åkte skolbussarna och jag själv hastade med frukost och dusch då min kineslektion började redan 08:00.
Och som vanligt kände jag mig som en treåring med grava talproblem. Jag kan tjata samma ord i hundra år och ändå inte få till uttal och toner, grrrrrr.
Direkt efter lektionen for jag ner med två från GVV och spelade en massa mahjong hos Nina. Men i vanlig ordning började vi med frukost. Kring 13:00 promenerade vi genom kvarteret till KABB för lite lunch. Direkt jag kom hem tog jag moppen bort till metron och hämtade Mattias. Det var en snygg syn med mig på moppen med Mattias, resväska och datorväska.
Väl hemma åkte jag och Viktor till tandläkaren för att ta en gjutning och helt otroligt så slapp jag betala. Beror kanske på att jag redan betalat 10 000 RMB denna månad eller så blir det dubbelt upp nästa månad. FY FAN!!!!
Emma hämtades hem och kring 18:00 var hela familjen samlad. Viktor fick dambesök och blev kvar hemma medan vi andra tre åkte moppe ner till Lao Wei för lite middag på en utomhusservering.
Bägge ungarna var hemma denna fredag och Emma gick tom och la sig redan vid halv 10. Det tar på krafterna att gå i skolan samt träna nästan varenda dag. Grannen Marie tittade förbi och pratade lite kring 22:00 och det är trevligt med såna oväntade och oplanerade påhälsningar.

Födelsedagsmiddag.
Eva
Fredagsfrukost hos Nina.
Promenad genom kvarteren.
God lunch
Studentutsläpp? Nej, ungar på en skola och föräldrar mötet och hämtar. Kul upplevelse.
Jag på moppen innan Mattias hoppar på.
På väg ut och äta middag.