Så hann man bli sjuk igen. Helt otroligt. Men vi tar lite roligare aktiviteter först. 

Viktor och jag körde en shopping inför kommande lägenhet på en av Shanghais köksmarknaden. Oj va saker det finns. Viktor köpte en hel del till sitt barskåp men även saker till sitt egna kök, när den tiden blir aktuell. 

I fredags var det sen midsommar och vi åkte upp till Green Valley för lunch med några andra svenska familjer. Det var tyvärr inget vackert väder utan det regnade, var varmt och oerhört fuktigt. 

Men vi hade hyrt stället med tak vid stora lekplatsen så vi kunde äta och sjunga utan risk att bli blöta. 

Det blev till och med dans runt en minimal midsommarstång och barn, tonåring till vuxen körde små grodorna för glatta livet. 

Vi uträttade lite ärenden innan vi åkte hem med ungarna som skulle ut på fest senare på kvällen. 

Mattias och jag bytte om för att åka Metro upp till Hongqiao igen, nu till Geneva. Här var vi ett stort gäng svenskar som åt en lätt middag tillsammans. Det blev värsta kramkalaset då många skulle flyga hem följande dagarna. Men vi sa inte "hej då" till varandra, vi sa "vi ses" istället.

Ungarna var ute på club på kvällen och jag stannade uppe och väntade som jag alltid gör. Lördagen började med sovmorgon och sen skulle vi egentligen åkt till stora faken men ösregn ändrade planerna. Vi stannade hemma och packade inför kommande flytt istället. 

Från ingenstans blev jag ordentligt illamående och fick lägga mig på sängen, hade plötsligt fått feber. 

Inget jag hade/har tid med kan jag lova. Dagen efter vaknade jag med förkylning, hög feber, ont i bihålor och jobbig hosta. Som tur va fick jag en tid direkt trots att det var söndag och läkaren konstaterade akut bihåleinflammation och akut bronkit. Blev en påse medicin och direkt hem i sängen. 

Jag fick ligga och peka på vad som skulle packas ner och sen se familjen rusade runt som yrra hönor. Måndagen kom och jag låg till sängs i hög feber medan 6 pers packade ner halva vår lägenhet i stora kartonger. Kring lunch hade jag en ny tid hos öra, näsa, halsläkaren och hon skrev ut ännu mer medicin. Väl hemma låg jag i Viktors nu tomma rum fram tills vi åkte ner till Le Royal Meridien och checkade in. Fy fan att släpa sig ner på stan, i feber, med tung packning och hosta var 20 sekund. 

Det var "snälla, skjut mig" varning vill jag lova. 

Nu är det tisdag kväll och jag ligger i sängen och tittar ut. Varit uppe och duschat som typ tog alla krafter jag hade men när man är ren och fräsch så känns det bättre ändå. 

Jag är höjdrädd och att bo på våning 15 som vi gjort i lägenheten har varit nog. Gissa vilken våning vi bor på här på hotellet?? 49, våning 49!!!!!

Gissa om jag hade mardrömmar om brand mm i natt. 

Lobbyn ligger på våning 31 och högs upp ligger en bar på våning 66. Kolla bilderna!!!!!! Brrrrrr!!!!!!

Medan jag legat som en påse kött i sängen så var Mattias på plats när resten av lägenheten packades ner och ungarna har roat sig med shopping och lunch ute. Skönt med stora duktiga ungar som klarar sig själva. 


Sååå skitfula dockor sa Emma och jag var tvungen att fota.
Mysig midsommar med alla tillbehör som regn, nubbe och sill.
Middag på Geneva med många avsked.
Farväl alla ni som sytt upp våra kläder.
Jaha, en runda sjukdom igen. Blääää
Våning 49!!!!!!!!!