Herregud, jag måste ha hål i plånboken för pengarna rullar utan att jag gör ett jota. Så känns det i alla fall!!
Idag sov vi länge då både Emma och jag somnade sent. Vi promenerade bort till mysiga Green&Safe för frukost/lunch men upptäckte direkt att det var fullt och skulle ta 100 år att få ett bord. Gick hemåt igen och slank in på Hooters för lite ätbart. Ja, herregud åtsidande linnen och kortbyxor på taniga kineser utan attribut är ju en historia för sig. 
Emma sov middag en timma och sen tog vi tunnelbana till Fabricmarket. Lite annorlunda att åka Metro istället för bil, jäklar va byten innan vi kom fram. Mina två favoritsydamer såg mig på mils håll och blev jätteglada att jag kom och sydde hos dem igen. 
Blev två koftor till mamma, två till mig, 5 toppar (phu inte så dyra), emmas byxor skulle läggas upp och en klänning till henne skulle ändras. Klart att hämtas på fredag. 
Efter fabricmarket åkte vi Metro ner till Forever 21 där Emma letade kläder. 30 minuter i kö till omklädesrum och sen hem igen men nu värkande fötter. 
Snabbt byta skor och taxi till El bodegon för middag med Nina, Lena och deras tjejer. Kändes som första riktiga måltiden vid rätt tid på flera dagar. 
Emma och jag promenerade hem till huset strax innan 10 och nu har jag packat lite för kommande byte av boende imorgon. 
Det är en hel vecka kvar tills hemresa och jag har lite panik att hinna allt jag vill se och göra. Tiden går så snabbt. Men det går inte (inte ens för mig) att göra 4 års saker på bara 10 dagar. 
Dags att ta fram röda pennan och börja stryka. Och så fyller jag år imorgon och jag har  jag knappt tid med heller. 
Imorgon, om det går, så ska jag försöka hinna byta boende, äta god lunch, besöka skolan, till Carrefour, Pearlmarket, väskaffären, Lillys nail och mycket mycket mer!!! Oj oj oj 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

Kommentera

Publiceras ej