Imorgon bär det av till Ramundberget och en massa snö och skidåkning. Jag har skaffat ett ordentligt knäskydd från ortopeden så nu känner jag med jag ska trygg där. Ny ryggplatta har inköpts och den gamla hjälmen funkar fortfarande. Undrar vad jag ska skydda min icke 100%  läkta svanskota med? En kudde kanske?!  Kan väl säga att jag inte är jättesugen på att ramla. 
Idag har vi packat alla kläder vi ska ha med oss och några plagg måste ha krympt i tvätten eller i garderoben. Jag som skulle skött kosten innan denna resa och hur gick det?? Illa, illa säger jag bara. Varför går det inte att sluta äta? Träningen går bra just nu trots krämpor från topp till tå och det kombinerat med bra kost skulle ju göra underverk, men inte då. 
Ja, ja nya mål och nya prövningar. Kanske smal och snygg när Mattias fyller och har fest 17 mars? Hm 17 mars 2019 kanske?
Vad händer just nu då? Jag ligger på soffan och läser en bok och väntar på att få agera taxi igen, Mattias ligger till sängs, Emma på fest med kompisen Julia och Viktor hänger med sin gamla vapendragare Anders. 
Kul sak idag. Jehovas vittne var förbi och lämnade sin skrift Vakttornet och ville sprida sin tro. Jag sa att jag inte delar deras tro men att jag lovade att läsa deras skrift. 
Sagt och gjort så har man och barn samt kompisen Anders fått höra vissa stycken ur Vakttornet via högläsning. Intressant att läsa hur folk tror och inte tror på en Gud. Vissa saker låter sunda och många andra saker är ju så tokiga. 
Nej nu är det dags att åka iväg och leka taxi igen. Hej hopp (null)
Liten bild på sonen och Anders som hjälper till med matlagningen. De var nog bra hungriga.

Kommentera

Publiceras ej