I natt var första natten jag sov ganska gott och vaknade då också ganska sent. Blev att snabbduscha och kasta i sig frukost för 10:00 började vårens mahjongturnering. Nina och jag mötte upp Anneli och Martina och vi gick gemensamt till Abby Road. Hela 18 kvinnor och 1 man kom för att tävla och 2/3 av alla kände jag eller hade i alla fall träffat förr.
Vi delade upp oss i fem grupper och de som fick flest mahjong per bord vann och gick vidare till final. Jag hade flyt i spelet och vann men fick stå åt sidan och låta 2:an ta min plats  vid vinnarbordet. Förstår det men trist att inte få veta om jag vunnit eller inte. Jag fick snällt spela vidare med de andra. 
Charlotte tog hem hela turneringen och innehar nu statyn som agerar vandringspokal. 
Vi avslutade med gemensam lunch och jag körde tomatsoppa igen, gött.
Ninas goa chaufför Hong skjutsade hem Nina och jag fick sen låna bilen ett par timmar. Jag började med en tur till nya Geneva där jag träffade Freddy som bjöd på dricka, pratade och visade kort på sin gulliga lilla tjej.
Åkte vidare till Pearlmarket och bytte bågar på Mattias glasögon samt köpte några kuddfodral. 
Vände tillbaka och stannade i Green Valley för att hämta blommor hos familjen Kvarnström och träffa min gamla ayi. Jag fick jordens kram och vi pratade en bra stund (vadå blandning av kinesiska, Google translate och teckenspråk). Blev uppdaterad om hennes son, nya arbetsgivare och att hon saknade oss massor. Hon berättade lite roligt att den australienska familj som tog henne från oss i höstas absolut inte fick presenter eller blommor...som vi. Så kul att träffa henne!!
Sprang förbi mitt gamla hus 250 och hann knäppa en bild innan vi for vidare ner till fabricmarket. Här hämtade jag tröjor och koftor samt köpte tyg. Skojar ni att jag löpte runt och letade sidentyg, mycket sämre utbud och dyrare än tidigare år. Hoppas mina arbetskollegor tillika beställare blir nöjda ändå. 
Kom hem halv 7 och fick 5 min på mig att byta om innan Nina och jag skulle möta upp några för Basil drops på Sichuan Citizen. Halvvägs dit fick vi veta att det var VIP kväll och vi fick snällt vända och åka hem igen.
Blev tacos och bubbel istället och det var banne mig nästan lika gott. En lugn kväll passade utmärkt för trötta mig. 
Emma hängde i skolan hela dagen och kom bara hem och hämtade väskan för att åka och bo hos Agnes till söndag. Är visst tjejkväll idag och prom imorgon.  (null)

(null)

(null)
Grattis Charlotte. 
(null)
Goa Freddy på Geneva, 
(null)

(null)
Shopping på 15 min. 
(null)

(null)
Min ayi. 
(null)

(null)
Kommentera

Publiceras ej