I söndags åkte vi bil upp till det snörika Härjedalen för en veckas skidor. Resan tog ca 8h med några få och korta raster. 
Farmor och farfar som oxå hängde på kom upp strax innan oss. Vi hämtade nyckel och nytt för oss, tog bilen upp till huset i backen. Jag mitt klantarsle halkade och slog mitt redan onda knä både gult och blått och fick använda högläge och ispåse för att få ner svullnad. Uppe på detta var stugan dåligt städad och saknade en massa glödlampor.
Jag skippade skidåkning på måndagen och fixade till en ny städning och ett antal glödlampor. Jag var inte jordens gladaste som trodde att mitt fall äventyrat hela skidveckan.
Men på tisdagen inhandlade jag ett endagars liftkort och testade att åka slalom, första gången sedan jag testade att böja knät åt fel håll i just en av backarna i Ramundberget. 
Jag fällde både en och två tårar i liften upp och höll på att kräks upp frukosten av ren skär  rädsla men ner kom jag om så en hyfsat lätt backe. Jag körde halva dagen och var supernöjd. 
Resten av veckan körde jag halvdagar och vågade mig på lite svårare backar. 
Viktor som kört lite mer än Emma körde lätt igenom alla backar och till sin mors förskräckelse de som var dubbelsvarta och ute i skogen. Emma som inte åkt mer än några timmar sen hon var 11 år körde lite lättare backar i början men avancerade snabbt till svårare och blev riktigt bra. Mattias kör som om skidorna är en förlängning av fötterna och sååååå vill jag oxå köra. 
Käre svärfar, 82 år gammal kör slalom som en galning fortfarande och det är imponerande. Det blev en härlig vecka men liknande rutiner varje dag. Upp 08:00, frukost, i backen 09:00, köra till lunch som åts på hotell eller hemma. Jag gick ner till hotellet och satt vid brasan och läste medan de andra susade ner för backarna. Svärmor tog promenader och gjorde mycket av handlande och lunch medan Mattias och jag fixade middag. Varje dag mellan stängning av liftar och halv 6 tog vi något att dricka på hotellet eller på Afterskin.
I söndags for vi hem och nytt för i år så slapp vi städa efter oss, Vadå skönt!!!!
Härlig vecka med en mix av träning, vila, sömn och en massa yatzy och mahjong. 
Igår tog hemresan ca 8,5 h då trafiken var tjock och ibland stod still. 8,5 h trots att vi knappt tog en rast. (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera

Publiceras ej