Emma mådde dåligt redan sent igår kväll och vaknade med hemsk migrän i morse. Bara att ta tabletter och försöka sova ett par timmar. Nina gick före till Annelie som bor i närheten medan jag stannade kvar med sjuklingen ett tag. Jag sprang över och spelade lite mahjong medan hon sov och oj vad jag lagt av mig. Själva hastigheten i spelet var så snabbt och det ihop med kass sömn i natt gjorde sitt. 
Vid 13:00 gick nästan alla damer till Element Frech för lunch men jag stannade bara för att få med mig Take Away. 
(null)

(null)

(null)

Emma var vaken och behövde peta i sig både mat och vatten. Om det finns något positivt med hennes migrän så är det att den går hyfsat fort över. 
(null)

(null)

(null)


(null)
Lustiga statyer :-)
(null)

(null)

(null)
"Jag gillat dessa reklambilder där jag stoppar in Emma, har flera stycken"

Lunch och en massa vila på soffan gjorde susen och vid 17:00 kunde vi gå till närliggande shoppingmall och köpa ett klädesplagg (till lördagens prom/bal hon delta på/i).
Emma blev hemma med Lisa på kvällen medan jag och Nina gick till Abbey road för middag och frågequizz med en bunt andra svenskar. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Idag fick jag en hint av mitt tidigare liv här; mahjong, lunch (jag följde bara med och hämtade, men ändå), vila i soffan och middag med goda vänner. Härligt!!!
Kommentera

Publiceras ej