Brrrr, nu har vintern kommit hit. Kallt och rått ute. Önskade att jag haft vantar på mig när jag klev till City Shop tidigare idag.
Men som jag brukar säga, vi börjar från början. I måndags var jag och Viktor på sjukan för att träffa en "mag" läkare och efter diverse tester och prat bestämdes det att nästa vecka på tisdag så ska det in en kamera i Viktors mage. I Sverige biter man ihop vare sig kameran åker ner eller upp men här sövs man. Märks att de flesta läkare är utbildade i USA. Det ska bli skönt med en riktig utredning av hans mage men kraken måste fasta mer än ett dygn innan själva undersökningen. Skönt är oxå att hela utredningen kommer att täckas av vår försäkring, tack gode Gud för det!!!!
Son släpptes av i skolan efter läkarbesök och jag passade på att besöka både Carrefour, wetmarket och flowermarket.
I tisdags var jag hemma hela dagen och hade en riktig Taitai dag. Började med simning, bubbelpool och bastu innan det blev lunch och timmar med att försöka lösa datorn som strular. Inte datorn förresten, mer porten man surfar igenom. Den man liksom når yttervärlden med och som är ack så viktig. Mot eftermiddagen städade jag gästrummet och avslutade med en promenad ute. Med kartan i högsta hugg tog jag mig bort till Anfu Lu och närliggande massagestället Zen. Tja, varför inte tänkte jag och slank in för 90 minuter massage. På vägen hem handlade jag svindyrt i form av räkor och fisk samt ett stopp in hos "Avokadoladyn".
Det är så kul att vandra runt i kvarteren och plötsligt stöta på en restaurang eller två som man annars åkt bil till.
Idag,onsdag har jag slöat, fixat i ayirummet/förrådet, pluggat kinesiska, haft en hemsk lektion (jag suger) och gjort en kort promenad i kylan.
Och vad tycker vi om lägenheten så här 12 dagar senare?
Jag älskar den!!!!!!!!!
Skit samma att ungen ovanpå är jobbig med all sitt spring i benen. Värst är på helgen när "Belsebub" vaknar vid 7 och vi en våning under vill sova lite längre.
Men lägenheten, jag älskar den. Mysigt kök att laga mat i, slipper höra tvättmaskinen då den står i ayirummet en bra bit bort. Älskar mitt stora badrum och att lägenheten är nyare och bättre standard än huset. Visst, enligt svensk standard så skulle det bli nedslag både här och där men nu bor vi här och inte där. Älskar vårt stora rum och den härliga utsikten. Jag är så nöjd med clubhuset i källaren och jag får fan pirr i magen av att vandra runt i kvarteren och kunna gå överallt. Ungarna trivs massor de med och Mattias likaså, det lilla han nu hunnit bo här.
Men tro inte att jag ångrar att vi väntade med att flytta ner på stan. Det var mysigt att komma innanför murarna och mötas av tystnaden i Green Valley, att stöta på en svensk både här och där, att ha nära till sjukan, tandläkaren, Carrefour mm.
Vi trivdes i huset men sista månaderna med djur och lukter tog bort denna glädje.
Nu bor vi här och det känns rätt!!!

 Vårt fina clubhus.
 
Viktor tar en massa blodprov.Mer bilder kommer!! Det strular att lägga upp bilder!!
Oväntat besök.
Fatta högt och då bor vi bara på våning 15 av 31.
 
På tur med karta.
 
 
Massage
Ett besök hos avokadolady.

 
 
 
Torsdagsmahjong.
 
God middag ute.
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentarer

Farfar

24 Nov 2016 19:28

Jag skulle gärna tvätta fönstren i Slagsta. Där är inte så högt.

Kommentera

Publiceras ej