I torsdags upptäckte jag att det droppade vatten från taket i badrummet på nederbotten. Ingenjör tillkallades och undersökning påbörjades. Igår kom typ 5 ingenjörer och nu invaderades både badrum på övervåning och nedervåningen. Ett varmvattenrör hade sprungit läck på övervåningen och vatten droppade ner på nederbotten. Undrar hur mycket vatten som nu ligger och skvalpar i golvet/taket??
Från 09:00-15:30 hade vi folk som borrade, rev ut kakel och murbruk, harklade och spottade samt som tur var städade efter sig. Ungarna är lediga från skolan (påsklov) och vi for ner på stan och åt lunch efter att Viktors kompis Ray åkt hem efter övernattning och Emma kommit hem från sin.
Mattias ramlade hem redan vid 3 då han kom direkt från Peking och sin mingelmiddag med Österrikes President och annat höjdarfolk. Jag försökte oxå få hänga med men fick ett nej då de inte skulle hinna kolla upp mig i säkerhetssyfte mm. Men men, jag kan i alla fall skryta med att Mattias ätit god mat i Peking med en riktig president.
Vid 17:00 ringde de från receptionen och sa att vi inte fick använda dusch mm och det är ju svårt när kranar mm fortfarande är bortmonterat. De meddelade även att de kommer tillbaka på söndag och fixar det sista. Emma åkte hem till Sofia för övernattning medan vi andra åt en god indisk middag nere i Jing'an området.
Bra kvalité på huset!!!! Not.
Hann med ett besök på Flowermarket.
235 kr för stor bukett blommor, liten till vardagsrum, blommorkvist till alla toaletter, kvistar med vackra blommor samt tillhörande vas. Härligt!!








Kommentera

Publiceras ej