Idag runt 11:00 var vi 11 st glada damer som gemensamt for till en tygmarknad som ligger norrut. Jag och några till var här förra året men hittade inte just det vi besökte idag, nämligen stället som syr upp påslakan, lakan, dukar, handdukar mm. Om det var kallt ute så var det fanemej ännu kallare inomhus. Tänk dig ett ställe stort som två fotbollsplaner och ingen värme alls. Hur står folk ut att jobba i denna kyla?
Jag köpte tre kuddfodral i typiskt kinesiskt tyg som jag sett lite här och var samt lite tyg till köksbordet främst hemma i Sverige. Var nära att beställa sängkläder i härligt satäng och bambubomull (vad det nu är) men fick inte ner priset till önskad nivå.
Kommer ta mamma hit och verkligen ta tid på mig att kliva runt. Ska nog passa på att sy upp en härlig morgonrock då min gått sönder, men bara om pris och tyg är det rätta. Lunch intogs på Geneva i form av varm soppa och varmt te. I värsta trafiken fick jag sen åka och lämna Emmas glömda badkläder i skolan samt köpte FÄNKÅL hos min grönsakstjej (hon hade beställt ett par någonstans ifrån). Ja, det mesta går visst att hitta i detta konstiga land.
Kaaaaaaaalllllt.
Ett ställe där man kan beställa armékläder mm.

En massa massa tyger.


Bomullstyg till dukar.
Kuddar i mörkblått och vitt.

1 kommentarer

LenaRoLi

30 Jan 2015 20:24

Bambutyg/jersey är tydligen mjukaste mjuka. Ex. bambujersey använs som foder i trikåkläder, långkalsonger etc. Inte helt lätt att få tag i här hemma och inte är det billigt heller. Återkommer med lite prisexempel så du vet vad som är bra/mindre bra pris.

Svar: Guld!!!!
miajohnemark.se

Kommentera

Publiceras ej