Många roliga saker tre dagar efter varandra. I torsdags var jag först hos Malin och spelade mahjong för att sen luncha, följt av shopping inför lördagens fest. 
På kvällen vid 20:00 träffade jag 10 svenska damer för drink och middag på Sichuan Citizen. Halva gänget gick senare ut på klubb medan jag och reste åkte hemåt. 
I fredags körde jag lite mahjong hos Åsa innan jag tränade och vilade fram till 18:00. Då åt Emma och jag middag på Wagas innan jag for till Anneli på lite mingel hemma hos henne. Återigen åkte jag hemåt medan de flesta gick på middag vid 21:00. Igår lördag var det åter träning på schemat. Det är så skönt att kunna träna men skönast är att kunna läsa böcker igen. Inte mycket yrsel kvar nu, tjoho!!!!
Emma och jag tog taxi till Green and Safe för lunch och promenerade sen hem i värmen. 
Bara en timma senare kom Sky och hämtade oss, nu lite kinesklädda inför kvällens fest på Geneva. 
Jag kom först och pyntade alla bord ute med en vas i ros och bjöds på en öl i värmen. Kul att träffa personalen som jag inte sett på länge. Vårt stamhak ligger nu för långt bort från vårt nya hem men vi var ganska trötta på menyn ändå.
Nina kom ett tag senare och vi var snart redo att ta emot våra gäster. Alla vuxna och ca hälften av barnen kom klädda i något med kinaanknytning och det var kul att se alla varianter. Vi minglade ute på gården och väntade in de flesta innan vi hälsade alla välkomna och bad folk börja äta. 
Mitt under middagen överraskade Nina mig totalt med bildspel från våra 4 år som vänner och det var både rörande och otroligt roligt. 
Jag fick sedan en fotobok med alla bilder och det är ett minne för livet. 
Jag har två liknande men mindre fotoböcker jag fått att Chrille och Stina och nu denna från Nina. Presenter som ligger varmt om hjärtat!!!! 
Usch, denna present, festen och alla goa vänner. Det blir svårt att lämna allt och försöka få till samma liv hemma. Samma blir det ju inte men en liten del härifrån måste jag få till hemma i Sverige.
Vid 22:00 for jag hem med Nina och Magnus och tillbringade resten av kvällen med att snörvla till fotoboken, prata med Viktor och vänta in Emma som var ute och dansade med vänner. 

Innan alla gäster.
Nina håller tal.
Bildspel
Fina presenter.
Morsdagslunch med Emma. Viktor wechatade och tackade för att jag "pressat" ut honom, ha ha.
Fotografering utanför restaurangen.

Kommentera

Publiceras ej