I torsdags blev det mahjong gånger två. Först tog jag en taxi till Charlotte en bit bort för lite fika och  mahjong. Gick bra idag och jag kom hem ca 30 RMB rikare.

Taxi hem, lunch och sen en tur till att annat sjukhus för synkoll. Jaha, sämre syn, astigmatism, torra ögon och nån liten skada på högra. Allt detta kan vara en bidragande faktor till yrseln. Nya brillor, nya linser och läsbrillor till tant Mia måste införskaffas.

Hemma lagom för att fixa mat inför månadens vinmahjong hemma hos mig. 5 goa vänner ramlade in halv 7 för bubbel, tackos, vin och mahjong. Jag drämde till med hela 168 000 poäng, tjoho!!!!

Emma kom hem vid 20:00 då hon efter skolan fixat naglar och fransar inför helgens bal. 

I går fredag, möttes 14 damer i årets Mahjongturnering och jag kom väl typ först från slutet. Det gick så dåligt. Vinnare blev en ny tjej som heter Karin. Vi spelar mahjong på en pub som heter Oscar's men i år stannade vi inte kvar för lunch. Maten är så gott som oätlig där. Lunchen åts istället på närliggande Sacha och vi satt ute i det vackra vädret. 

Jag åkte hem och vilade två timmar innan Mattias kom hem från Jinan. Då åkte vi samt Emma ner och hämtade hennes balklänning. Hann också beställa en kinesklänning till mig i cottonsilk. Den blir inte färdig till kommande helgs kinesfest men väl tills vi åker hem. 

Middag åts på mysiga Seve och vi promenerade hem när vi var klara. 

Kommentera

Publiceras ej