Denna hektiska lördag började med sovmorgon för damerna i huset och löpning för Mattias. Brunch intogs på Baker&Spice där maten va god men ljudnivån för hög. Vi köpte frukt hos Avokadoladyn innan vi promenerade hem. 
Vår ayi höll som bäst på att dammsuga och tvätta golven så vi vände i dörren och gick till en närliggande kvarterskrog där vi satte och plöjde igenom alla papper inför kommande flytt. Det är tulldeklarationer hit och flyg eller båtfrakt dit. Emma stannade hemma och vilade innan hon stack  ner på stan för lite impulsshopping och vid halv 5 ramlade hon samt 3 kompisar hem till oss. Det piffades, sprayades, sminkades och fotades i mängder innan de åt med god aptit. Vid halv 8 for de ner till Sofitel där årets bal gick av stapeln. Mattias och jag städade undan och satte oss i en taxi för att åka ner och träffa en massa svenskar (svenska klubbens vårmingel) men fick av misstag fel adress och hamnade även vi nere på stan. Vi beslöt att stanna kvar där på tu man hand och jag häpnade över antalet människor som flanerade runt trots att klockan var 9 på kvällen. Mysigt!!!!
Vi tog Metro hem för att stanna till på den franska kvarterskrogen innan vi gick hem och vinkade av tjejerna. De hade nu kommit tillbaka från balen, stassat om till "klubb" kläder och skyndade ut i natten. 
Mattias och jag stannade hemma med varsin skål chips.  

Kommentera

Publiceras ej