Återigen en hektisk helg. 
Mattias tjuvstartade redan i torsdags med "discofredag" ute på Sichuan Citizen. Det är namnet på herrträffarna här i Shanghai. 
I fredags spelade jag mahjong med några damer och körde massage på vägen hem. Halv 5 samlades vi på skolan för att här delta i Alice Hasselgrens graduation. Det var många fina och rörande tal från elever och lärare, fin musik och utdelning av diplom. Efter inomhus ceremonin kastades studenthattar i luften och diverse snacks och dricka fanns att få. 
Vid halv 8 åkte vi vidare till El Bodegon för middag och mer firande av att duktiga Alice klarat IB med glans. Vi höll på ett bra tag och avslutade med en drink ute innan vi skiljdes åt. Emma kom hem samtidigt som oss då hon varit ute med kompisar efter graduation middagen.
I lördags sov vi länge och körde sen träning alla tre. Jag sliter med min jäkla crawl. Jag ska bara lära mig det!!!!
Lördag kväll spenderade Emma hos Yumi som bjudit alla tjejer på fest samt lite dans ute. Jag och Mattias åt massor av sushi med goa vänner och avslutade kvällen på Lost heaven i närheten av vårt hus. 
Trevlig kväll som vanligt med skratt, prat och go mat.
I söndags körde vi "inför flytt" med allt vad det innebär innan en massa handling. Vi hann hem 15 min innan middag ute med Erika och Marie med familjer. Emma va på en annan fest och vi kom hem samtidigt vid 22:00. 
Idag, måndag tog Emma ledigt från skolan och åkte med tre andra tjejer till Disney world. Hon åkte för 10 timmar sen och väntas inte hem på ett par till. Och precis i detta nu sitter en halvkrasslig Viktor på planet hit till Shanghai. Vad vi längtar!!!!!! Och återigen strular halsen, stackars unge. 

Fredag och graduation
Lördag med goa vänner.
Mot Lost Heaven
Söndag och mat igen.

Kommentera

Publiceras ej