Tacos och fredag hör ihop och denna middag hade vi besök av Viktors kompis RJ. Vi körde lite bartömning och champagnen slank ner tillsammans med guacamole och annat gott. 
I lördags släpade jag med Mattias ner några metrostationer för att vandra runt i kinesiska kvarter. Jag älskar dessa trånga gator med tvätt både högt och lågt. Jag försökte ta en bra bild men det är inte lätt att hitta den, man måste mer uppleva det. Vädret var otroligt vackert och vi åt en lätt lunch på Shanghai Brewery innan vi gick till en närliggande park för att titta på alla dansande kineser. Det är så kul att se hur parkerna används till fullo här i Shanghai. Det dansas, folk utövar Tai chi, det spelas kort och det spelas badminton. 
Vi hann hem och vila ett tag innan det var dags för middag ute med goa gänget igen eller rättare sagt för sista gången här i Shanghai. Vi sågs på Lost Heaven nere vid The Bund. 
Drink på taket, middag nere och avslut på taket igen. 
Vi alla sa inte "hej då" utan mer "vi ses igen". 
Viktor sov hos kompisen RJ fredag till lördag men var ute och slarvade lördag kväll/natt också. Emma som varit med kompisar nere på stan under dagen stannade hemma och slappade på kvällen. 
I söndags tog hela familjen Metro ner för brunch innan de yngre åkte hem och vi äldre hämtade Mattias skjortor på fabricmarket. Emma stack på picnic med kompisar och på kvällen kom en kompis förbi och sa hej då. 

Kommentera

Publiceras ej