Hemma i Sverige igen. Herregud va konstigt det känns att säga så. Vi är hemma för gott och det gör mig halvt panikslagen faktiskt. 

Men vi tittar tillbaka på sista dagarna i Shanghai först. 
Vi checkade ut från Le Meridien och in i vår lägenhet och det var tomt men otroligt skönt. Borta bra men hemma bäst faktiskt. 
Jag hade hoppats på att bli friskare och kunnat utnyttja dagarna i Shanghai till fullo men så blev inte fallet. Jag hostade lungorna av mig och all medicin gjorde mig ännu sämre. Sista dagarna innan vi åkte hem kunde jag knappt äta ens, mådde illa av allt. 
I söndags tvingade jag mig ut ut huset och gjorde fotvård samt hämtade min chipao. Mot kvällen kom Peter, Marcus, Magnus och Toni över och sa hej då innan de tog med sig Viktor och Mattias ut på middag. Så sött!!!!!! Emma var uppe i Sjanghai Tower med kompisen Cindy och kom hem vid 21:00. 
Kvällen gick åt till packning och jag sov asilla som jag alltid gör innan en resa, hu. 
Mådde så fruktansvärt illa på morgonen att det var ett under att jag kunde åka i bilen utan att kräkas. 
Som tur va hjälpte Mattias oss på flygplatsen. 
När vi checkade in fick vi besked att Viktor uppgraderats till buissnes Class och att vi andra ev skulle få plats när vi gick in på planet. Vi fick i alla fall gratis plats i loungen och jag fick i mig lite gurka och vatten. 
08:40 gick vi ombord på planet och YES!!! Vi blev uppgraderade alla tre och kunde nu åka ståndsmässigt ända till Helsingfors. 
Är det värt att använda 50 000 p till att resa bättre och svaret är JA!!!!
Sååååå jäkla bekvämt att kunna ligga ner raklång och så skönt med färre folk på toaletterna och bättte mat på riktiga tallrikar mm. Allt var så mycket bättre och den 8 h och 35 min långa resan blev mindre smärtsam vill jag lova. Visst, inte kul att knappt kunna äta och dricka och hosta mig fördärvad men hur hade jag mått om jag suttit längre bak?
Väl framme i Helsingfors fick vi vänta ca 2,5 h innan vi hade en ganska vinglig tur till Arlanda. Jag fattar inte varför just den resan är så läskig!?
Vi möttes av taxi och kom hem till Eskilstuna och vårt permanenta hem kring 18:15. Farmor och farfar hade middagen klar och sen bäddades jag ner i sängen. Jag sov nästan nonstop i 12 h och det behövdes vill jag lova. 
Nu på förmiddagen har jag gått husesyn ute och inne och jag får nästan panik när jag ser alla måsten. Vårt hus känns litet, slitet och långt ifrån vårt hem. Det kommer ta tid att vänja sig, herregud!!!!
Det hade varit så mycket lättare om vi hade bott kvar i Green Valley och sen åkt hem hit. Nu har vi bott i en lägenhet vi alla älskade och då är det inte lätt att komma hem till detta slitna hus. Jag hade en enorm toalett med massor av förvaring och nu måste jag fanemej backa in på muggen för att få rum. 
I detta nu tömmer Viktor hela klädkammaren uppe för att få plats med sina kläder och jag undrar vart allt bråte han släpar ut ska ta vägen. Emma satt med tårar i ögonen och bad oss flytta nästa år. När Viktor är klar med skolan. Att få klart på hennes rum är alltså prio 1. Så hon känner sig hemma. 
Var sak har sin tid men just nu önskar jag att jag hade 20 miljoner på banken och en villig byggfirma. 

Tomt men hemma.
Finbesök.
några av mina favoritpojkar.
Shanghai från sin bästa sida sista morgonen.
Hej då Sky.
Wow!!!!

Kommentera

Publiceras ej