I går lördag var luften rätt dålig på morgonen och vi lagade sen frukost  hemma. Mycket vila men samtidigt började vi rensa lite lådor och andra skrymslen. Vill börja förbereda för flytten sakta men säkert så att vi inte står där och lägenheten är ett orenast kaos i juni när allt ska packas och skeppas iväg. 

Mot tidig eftermiddag blev luften bättre och vi gick på promenad samt åt lite lunch. Emma for och shoppade med kompisen Agnes. Vid 18:00 tog vi Metro till Nina för middag med en grupp kompisar. Trevligt som vanligt!!! Emma gick ut på klubb istället. 
Idag sov vi länge och åt sen brunch på Wagas varefter vi tog taxi till Flowerfingers för manikyr, pedikyr peeling och riktigt skön fotmassage. Uj uj den killen kunde massera.
Vi tog taxi hem och slappade sen på soffan alla tre. Så skön förmiddag och eftermiddag. Vi liksom suger ut gobitarna ur Shanghai just nu. Vid 18:15 åkte Mattias och jag Metro ända ner till restaurang Kathleens 
Waitan och mötte där upp ett gäng svenskar för Valborgsmiddag på en uteterass med fantastisk utsikt. 
Emma va hemma med kompis och runt 22:00 var vi hemma igen och fick oss ett litet videosamtal med Viktor hemma i Sverige. 

Samling på Ninas balkong.

Kommentera

Publiceras ej