I lördags vilade jag på förmiddagen medan Mattias och Emma jobbade på skolan. Det var den årliga Craft Fair. Jag kom efter och och då körde vi diverse handling. Dels vanliga saker till kyl och frys men också köp av saker för kommande hemflytt. 

Vår fd goa ayi hade gett oss paket och jag är så tacksam för alla fina saker vi fick. Betyder massor!!!

Middag åts hemma. I söndags var vädret i Shanghai så härligt att vi tvingade en liten sur Emma (som mjuknade upp varefter) ut på promenad och brunch på Green and Safe. Såå gott!! Emma for tidigare till frissan medan Mattias och jag promenerade hem och hade vätskestopp på halva vägen. En sån här dag är Shanghai som allra bäst. Att sitta på en uteservering i de franska kvarteren och titta folk. Folk som flanerar, jobbar, fotar och bara är. Underbart!!!

Emma hämtades eller vi kanske ska säga, löstes ut från frissan och mor kvällen gick vi till Bella Napoli för middag. 

I måndags började bihålorna spöka igen och jag ger snart upp. Jag tjatade till mig en tid hos den tyska specialisten och hon gick upp med kamera i bihålorna som vanligt. Det är vidrigt!!! Jag besökte även en va mig hälsoläkare för massa blodprov mm. Jag är så trött på att vara trött, vara yr, ha ont i bihålor och att aldrig få vara helt frisk. På fredag ska vi kolla bihålorna i skallen med MRI och fan om de skulle hitta något annat tokigt. 

Blev många timmar hos sjukan innan jag kom hem och kunde lägga mig. Bägge läkarna bad mig vila ordentligt för att komma på fötter igen. Jag håller med, haft lite för mycket krämper på en ganska kort period.

Idag var jag hos tandläkaren och gjorde en vanlig rengöring och koll. Ett tag sprang vi jämt hos doktorn men nu när ungarna är klara med sina tandställningar så är det betydligt mer sällan. Kul ändå att de känner igen mig och en sköterska tyckte det var så synd att vi skulle flytta hem. Hon kallade oss; den trevliga familjen med en söt dotter och en lång och stilig son. Kul!!!!

Innan jag åkte hem och vilade köptes en cykel till Emma på Decatlon. Runt 2 åkte jag till Fabricmarket och hämtade kläder....jäkligt mycket kläder visade det sig. Jag har beställt när jag varit själv men sen också när vi haft gäster. Det blev 5 par saker som skulle sys om lite men 7 toppar och 4 klänningar fick följa med hem. Kuuuul!!!

Det blev lite för mycket saker på en och samma dag så det blev soffan och hemkörd mat.


Goa ayis presenter.

Kommentera

Publiceras ej