Lagom hann alla gäster åka och jag blev mer förkyld, fick ont i bihålor, yr OCH magsjuk. Skulle åkt och handlat i tisdags men började kräkas och fick va hemma. Mådde horribelt på tisdagen, totalt slut onsdagen och halvdan torsdagen. Missade en massa saker och jag blir så ledsen och arg. Missade att vila och må bra, att spela mahjong, att vara med och planera resa till Guilin och en lillördag med tjejerna igår. Det tråkigaste är att jag är så trött, känner att jag bara vill sova. Det är lite för mycket sjukdomar nu att jag blir orolig ibland, vad är det med mig? Igår kom två flyttfirmor för att kolla våra möbler och tredje kommer på måndag. Suck, jag ska visa runt tre firmor och sen väljer Volvo den sämsta, förlåt billigaste utifrån priset de uppvisar. Lite oroliga är vi då en familj som nyss åkte hem och deras bagage kom efter 4 månader!!!!! Herregud!!!!!

Idag hade jag två män och 15 damer på frukost, mahjong och bubbel. Så kul men herregud va folk det blev. Jag kände att jag inte ville ställa in allt utan körde på med detta. Trevligt blev det och fan så trött efteråt. Låg på soffan som en fälld fura till sen eftermiddag. Åt middag ute med Mattias och nu hemma.
På tal om sjuk, stackars Viktor klagade om halsen innan han åkte och gissa om han landade frisk? Nix, han hade feber och ont i halsen. Blev sjukan och penicillin igår. Känns hyfsat tryggt att han faktiskt fick en tid till sjukan, är orolig för sånt. Här är det dyrt men tider finns men hemma ät det "gratis" och knappt några resurser. 
Hu, va gnällig jag låter men JAG VILL BLI FRISK. 

Kommentera

Publiceras ej