Igår skrev jag ett långt inlägg och innan jag hann spara så gick internet eller bloggen ner och allt försvann. Blev så arg men snacka om I-landsproblem.
I torsdags var jag hemma hela dagen och pluggade en del, läste en hel del samt tränade 45 minuter.
Mot eftermiddagen lagade jag mat åt ungarna som vid 17:30 ramlade hem efter diverse träningar.
Jag själv åkte ner till French och åt födelsedagsmiddag med Eva och ett par till. Eva hade fyllt 60 i somras och vi i fredagsmahjongsgänget firar varandra när vi fyller jämt.
Det blev några timmars prat och god mat innan vi åkte hemåt igen.
Fredagen började 06:20 som vanligt då ungar väcktes och frukost gjordes. 07:15 åkte skolbussarna och jag själv hastade med frukost och dusch då min kineslektion började redan 08:00.
Och som vanligt kände jag mig som en treåring med grava talproblem. Jag kan tjata samma ord i hundra år och ändå inte få till uttal och toner, grrrrrr.
Direkt efter lektionen for jag ner med två från GVV och spelade en massa mahjong hos Nina. Men i vanlig ordning började vi med frukost. Kring 13:00 promenerade vi genom kvarteret till KABB för lite lunch. Direkt jag kom hem tog jag moppen bort till metron och hämtade Mattias. Det var en snygg syn med mig på moppen med Mattias, resväska och datorväska.
Väl hemma åkte jag och Viktor till tandläkaren för att ta en gjutning och helt otroligt så slapp jag betala. Beror kanske på att jag redan betalat 10 000 RMB denna månad eller så blir det dubbelt upp nästa månad. FY FAN!!!!
Emma hämtades hem och kring 18:00 var hela familjen samlad. Viktor fick dambesök och blev kvar hemma medan vi andra tre åkte moppe ner till Lao Wei för lite middag på en utomhusservering.
Bägge ungarna var hemma denna fredag och Emma gick tom och la sig redan vid halv 10. Det tar på krafterna att gå i skolan samt träna nästan varenda dag. Grannen Marie tittade förbi och pratade lite kring 22:00 och det är trevligt med såna oväntade och oplanerade påhälsningar.

Födelsedagsmiddag.
Eva
Fredagsfrukost hos Nina.
Promenad genom kvarteren.
God lunch
Studentutsläpp? Nej, ungar på en skola och föräldrar mötet och hämtar. Kul upplevelse.
Jag på moppen innan Mattias hoppar på.
På väg ut och äta middag.

Kommentera

Publiceras ej