Jag och Viktor åkte till sjukan för blodprov 08:15 och 7 timmar senare kom jag hem. Jag skulle aldrig i helvete vilja vara chaufför, inte av något slag. Gud så frustrerade med bilköer och än hit och än dit i ärenden.
Viktor lämnade som sagt var blod för att på så sätt försöka veta var knölen i bröstet kommer ifrån. Knölen har undersökts med ultraljud och det var inget tokigt där, mer annorlunda.
Lite blek om nosen och yr i bollen fick han sitta kvar på sjukan och fika lite innan nästa stopp blev skolan.
Jag for ner på stan och efter en låååång stund kom jag äntligen ner till Applestore där jag önskade byta batteri på min telefon. Dyrt och krångligt och
 - ska du inte köpa en ny telefon istället blev frågan. 
- nej sa jag och åkte till elektronikmarknaden och bytte det jäkla batteriet för 150 kr. Förmodligen en kopia men det får vara som det vill med den saken. Gjorde även ett stopp hos Maud för att lämna pengar för ett antal fotbollsbiljetter. Den 12 juni ska vi gå och se nån Svennismatch här i stan.
Vid 12:00 mötte jag ett antal vänninor för lunch på "tåggatan". Samma tjejer jag skulle ha cyklat med denna morgon om inte väder och luft varit så dåliga. 
Jag hann med en snabb pedikyr innan jag for vidare och handlade mat på Carrefour. Kineser är bra roliga, jag pratade lite kinesiska när jag köpte linser idag och direkt så tror de att man är flytande i språket. Men visst, lite mer fattar man ju nu än när man kom 2013. Kinesiska språket är en färskvara. Man glömmer bort språket lika fort som jordgubbarna möglar och de möglar nästan på väg hem från fruktaffären. Jag har liksom gett upp, lagt hatten på hyllan eller kastat in handduken.
Men till höst ska det skärpas till rejält. Privatlärare from augusti och högskola from oktober. Kan ju inte åka hem 2017 och va så här kass!!! 
Ingång till Elektronikmarknaden.

Kommentera

Publiceras ej