Igår vid 17:00 kom jag hem från en mysig övernattning i Öregrund. Mamma hade bott i huset under måndag till tisdag för att vara sällskap till ungarna och hjälpa till med mat mm. Vi gjorde ett besök på Mio möbler när jag kommit hem och efter det åkte jag och lämnade in bilen på verkstan. Jäkla ACn är trasig och en fd jobbarkompis man erbjöd sig att fixa den under onsdagen. Bil lämnad och jag promenerade hem i den härliga sommarvärmen. Mamma stannade ytterligare en natt och vi hade en lugn kväll framför TVn. Viktor hängde hos kompis och Emma åkte till Malin för övernattning.
Idag onsdag började jag förmiddagen med en cykeltur till jobbet för att hämta telefon (som inte var klar), cyklade sen till gymmet och tränade varefter jag cyklade hem. Väl hemma fick jag veta att bilen var klar och promenerade dit på en gång. Nu med en bil med fungerande AC åkte jag och hämtade Emma, mamma och vidare till Strängnäs. Mamma och Emma lämpades av medan jag träffade ev några som vill hyra vårt hus. Detta möte tog nån timma och efter det hämtade jag Emma och åkte till syrrans hus. Här var Max och Axel samt lilla Signe. Vi stannade ett tag innan vi tog grabbarna på minigolf och middag på stan. Även mamma hängde på.
Mysigt att få rå om grabbarna efter så lång tid. Kring 21:00 lämnades alla hem och vi åkte till Eskilstuna igen. Här packade Emma väskan och stack till kompis medan jag och Viktor övningskörde en timma. Phu, lång men mysig dag.

Kommentera

Publiceras ej