Vi sov länge och åt sedan en sen gemensam frukost medan regnet föll ute på gården. Lagom när alla var klara och vi tog bilarna in till stan sken solen och det fina vädret var åter tillbaka. Bilar parkerades och vi promenerade till hamnen för köp av biljetter till en båttur två h senare. Vi gick en rundtur i stan innan vi gick till marinmuseet för att titta på ubåtar. Kul att få gå in i en ubåt och jäklar va stor den var. Glass inhandlades innan vi gick om bord på båten som tog oss på en en timmas rundtur i vackra Karlskrona skärgård.
Väl tillbaka i hamnen gick vi direkt upp till centrum och åt lunch.
Mätta och belåtna lämnade vi stan och begav oss hemåt igen. Några åkte och badade, några solade och andra jobbade medan jag la mig och läste ett tag. Kring 18:00 skålade vi lite i bubbel och hängde på altan ett tag innan det var dags för brännboll igen. Kul att spela men hu va osmidig och klumpig jag kände mig!! Efter avslutat spel riggades det för kräftskiva med pynt och dukning. Hattar och haklappar åkte på under skratt och fotografering.
Kräftor, räkor, sallad, paj och mycket annat slank ner under sång och prat. Ordentligt proppmätt fick jag ner några skedar ostkaka och sylt som serverades till efterrätt.
Kring midnatt plockade vi ihop allt och kramade god natt och hej då till familjen Lundgren som far tidigt imorgon bitti. Va fort denna helg har gått och nästa år ses vi hos Nina och Magnus i Öregrund.

Kommentera

Publiceras ej