Igår fredag åkte jag hem till Ami och spelade mahjong. Vi var 6 damer i varierande åldrar, en liten baby och slutligen en liten hundvalp. Vi började med god frukost, fortsatte med lite prat och avslutade med mahjong. Skulle ha ätit lunch med Mattias men han hade varit tvungen att äta tidigare så jag slank in på Hikari och lunchade själv. Svalt väder ute och jag beställde en soppa som visade sig vara VIDRIG!!!! Ingen trevlig upplevelse att äta något som inte går att identifiera och som smakade diskvatten. Rätten var enligt menyn något köket rekommenderade och jag undrar om kocken saknar smaklökar totalt. Jag beställde in lite sushi för att inte helt svälta ihjäl och innan jag betalade och gick undrade de om jag ville ha en doggy bag med mig hem. Tvi vale!!!!!!
Jag promenerade hem för att få mina steg och slappade lite när jag var väl hemma igen. Vid 17:30 började det ringa på dörren och utanför stod utklädda barn som önskade godis. Det var alltså dags för årets halloween på Green Valley. Emma stack till skolan på Halloweenfest och Viktor åkte hem till Tristan och träffade sina kompisar där medan Mattias och jag åkte ner till Garlic och åt middag med lite vänner.
Nina har besök från Tyskland och världen är bra liten då kvinnan, Helen, tidigare bott i Eskilstuna och är bästa kompis med vår granne Anders exfru Bea. År 2013 berättade Helen för Bea att hennes kompis Nina skulle flytta till Shanghai och då sa Bea att hennes tidigare mans grannar (vi) oxå skulle flytta dit. Vad händer, jo Nina och jag träffas och blir goa vänner!!! Så lustigt!!!
Vid halv 10 kommer vi hem igen efter en trevlig och god middag och möts av en massa ungar i vardagsrummet. Emma och kompisar slängdes ut och vi vuxna slappade lite framför tvn.
Mahjong.
Halloween.




Kompisar på besök. Från vänster: svensk, amerikan, kines, dansk, dansk, rumän och Emma.


Kommentera

Publiceras ej