Denna lördag började med sovmorgon, frukost och en tur till gymmet. Emma som haft kompisen Avery sovandes över var utan kompis 15 min innan hon åkte hem till Sofia och övernattning där. 
Viktor jobbade den sista service hourtimmen på skolans årliga picnic och Mattias och jag skjutsade dit honom, gick ett varv och tittade innan vi åkte till Carrefour och handlade mat. Lagom när Viktor var klar hämtade vi upp honom och for hemåt. Även kompisen Ray följde med hem och han är visst kvar än. Mattias och jag bytte snabbt om för att sen skynda ner till French för att där möta upp Nina, Magnus, EvaMarie och Johan. Vi satt ett tag på "Boxing Cats" uteservering innan vi promenerade bort till det lilla matstället "Organic Kitchen". En vanlig middag ute med goa vänner blev en riktigt rolig kväll när en australiensk sliten trubadur drog igång. Han delade ut instrument och snart var det allsång och dans inne bland borden.
Vi var få på restaurangen och trodde nästan vi skrämde bort folk men snart stannade folk till och deltog i festen. 
Vid halv 12 hade vi även lurat upp ett par kineser att delta i den spontana sången och dansen. En härligt kväll!!!!
Vi vandrade flera timmar senare bort till EvaMarie och Johans stammishak för lite läsk innan klockan blev 12 och vi åkte hem. Jag som trodde vi skulle äta och åka hem, hade sagt 21:00 som hämttid till chauffören men han stackaren fick vänta tre timmar till.
Ägaren till Organic Kitchen sa att vi var ett underbart sällskap och jag är inte sen att hålla med. Vi 6 svenskar lyfte verkligen taket på restaurangen och de som inte deltog utan bara passerade log och skrattade åt spektaklet.
Boxing Cat.


Organic Kitchen. Mannen i grönaktig skjorta var den sjungande trubaduren.
Jag, Nina och min maracas.

Vilken kväll ;-)


Kommentera

Publiceras ej