Som vanligt ringer klockan 06:25 och jag väcker bägge ungarna. Medan de gör sig klara dukar jag fram frukost, tömmer diskmaskin, startar tvättmaskin och läser lite mail. När ungarna kommit iväg till skolbuss äter jag frukost i sängen och läser samtidigt en god bok.
Vid halv 9 klev jag iväg till gymmet och körde 45 minuter skitjobbig cykling. Vid halv 11 hämtades jag av Nina, vi åkte därefter och hämtade Catrin och Marie för att tillsammans åka ner till French för en tidig lunch och efterföljande massage. Min massör Kelsy var typ 1 meter hög men hade nypor som en biffig muskelbyggare. Jag visste inte att kroppen kunde knaka och braka som den gjorde idag. Vid 14:00 åkte vi vidare till Fabrikmarket för att hämta lite beställda saker. Jag hade tre plagg att hämta men kom endast hem med ett. De andra två skulle tas in lite och hämtas nästa vecka och jag råkade då passa på att beställa två ytterligare klänningar. Många klänningar har det blivit men jag klär mig inte i något annat och kläder i vanliga affärer ids jag knappt leta efter här.
Hem och slappa på soffan innan Mattias och Emma ramlade hem vid 17:40. Redan 18:00 åkte vi och hämtade Viktor hos kompis innan vi åkte till MAYA och käkade middag. Sååååå långa bilköer!!!!!!!!
Svettig och kladdig jag efter träning.
Middagsställe.





Olika små efterrätter som vi alla 4 delade på, mmmmm.
Jag skickade denna adress till chauffören tidigare idag och sa att detta var vårt planerade matställe för idag. Det är en kebabrestaurang som ägs av en svensk kille. Det visade sig tyvärr att denna restaurang ligger i en stad 4 timmar bort med bil eller 1 timma med snabbtåg. Snopet!!!



Kommentera

Publiceras ej