Viktor stannade kvar en extra natt i Pudong hos kompisen RJ. Undrar om det blev mycket sömn och lite spel eller tvärtom? 
Emma och jag slappade på förmiddagen och en del av eftermiddagen varefter vi tog taxi vid 15:00 bort till hotell Millenium. Denna taxi och dess chaufför tog priset i skitighet och stank, blä!!!! Oftast brukar bara taxibilarna va skitiga men denna chaufför var som sin bil och lite till. 
Väl inne på hotellet blev Emma och jag visade till ett bord i loungavdelningen och som tur va finns det en "rökfri" avdelning för oss icke puffande människor. Vi visade upp vår presentcheck som gav oss rätt till två Afternoon te och inom ett ögonblick kom våra drycker. Fikat lyste med sin frånvaro och Emma och jag undrade om det var tänkt att vi skulle hämta eget fika från det lilla bordet vid rökarnas avdelning eller bara vänta. Det var hur pinsamt som helst att inte veta vad som väntades av oss och jag blev snart tvungen att gå och fråga. Det visade sig dock att de höll på att förberedde vårt tilltugg och snart kom det en massa smarrigt till vårt bort. Vi satt och pratade och mumsade i två timmar innan vi promenerade den ganska långa biten hem. Tack Catrin som gav oss denna presentcheck!!
Sen på kvällen tog vi moppen bort till Blue Frog och åt lite middag. Brrr, idag var det riktigt kallt ute så det var jacka, mössa och vantar på.
Fika. Kan ju lova att vi inte ens fick i oss hälften men vi tog smakprov på allt. Riktigt gott te var det oxå.

Blue Frog


Kommentera

Publiceras ej