Ja, man kan ju inte påstå att livet är händelselöst här i Shanghai. Idag för första gången på två månader vågade jag åka på massage. Jag har läst nånstans att man inte ska gå på massage om man har en infektion i kroppen och jag har ju under en längre tid varit en vandrande sådan.
Sky hämtade mig vid halv 12 och efter ett snabbt stopp vid en bankomat for vi ner till Zen massage. Jag tog av mig skorna, fick mina tofflor och ett glas varmvatten medan jag väntade. Jag uppskattar mer och mer att dricka just varmt vatten eller te både till maten och annars oxå för den delen. Min massös kom snart och hämtade mig och mindre eller klenare tjej har jag sällan skådat. 
Jag fick mina hemska trosor i typ papper och bytte snabbt om och förberedde mig på en lätt och lös massage. Visst att hon var liten men helsike vilka nypor hon hade. IBland knådade och klämde hon så hårt att jag trodde hon skulle fara rätt igenom skinnet. Det är både skönt och jäkligt obekvämt med hård massage så jag kämpade på. Mitt under behandlingen brukar massören smidigt som en katt klättra upp på britsen och sätta sig på med benen på varsin sida om dig men inte denna lilla myra inte. Hon klättrade upp och satte sig på mig!!!! Försök att se detta framför dig om du törs, jag vågar det knappt själv!! Jag ligger alltså på mage med nerhasade papperstrosor och har en liten (förkyld) myra krypandes uppe på mig. Knäna placerade hon under mina skinkor och sina tår i mina knäveck. Hon körde värsta balanstekniken med att lätta med fötterna när hon masserade mig på axlarna. Jag visste knappt var jag skulle ta vägen under dessa konstiga minuter av massage-och balansakt. 
Jag lovar, hon vägde inte mer än 30 kg och jag måste ha framstått som den första kvinnliga människliga blåval någonsin. Ja, vad säger man? Ännu en erfarenhet rikare eller herregud va pinsamt? Jag väljer att tänka på det första alternativet. 
208 kr fattigare och 90 minuter senare hämtades jag av Sky och nu även Viktor som hämtats i Pudong. Jag vacklade ut med håret på ända och hoppades att massören inte hunnit smitta ner mig av sin förkylning. Jag tror dock hon bar ansiktsmask men är inte helt säker.
Vi tog en mamma/son lunch på goda Din Tai Fung innan vi kom hem till Green Valley igen. Emma hänger med kompisen Rodrigo och Viktor schillar efter två dagars övernattning med minimalt av sömn. Det blir en dag hemma för oss alla.

Kommentera

Publiceras ej