Denna lite svalare morgon gick jag och Eva och simmade vid 09:00. Skönt att simma om än idag lite kallt i vattnet. Vid 11:00 for jag och Johanna till Community Center för att kolla kurser i kinesiska. Dags att repetera samt lära sig lite nya ord och fraser. Vi mötte upp Lina för en god salladslunch innan vi åkte till Flowermarket och gick en repa. Vid halv 3 kom en anställd från IKEA för att kolla vår illaluktande soffa och om allt vill sig väl så får vi en ny i helgen. Tack snälla IKEA!!!!
Ungarna ramlade hem vid halv 4 som vanligt och redan 17:00 var det dags att åka iväg igen. Vi for till Andrea och familj för att där få träffa en kvinna duktig i kinesisk medicin. Viktor har krasslig mage och vi ville veta om hon kunde göra något åt detta. Redan på lördag kommer hon hem hit för att ge massage och koppning.
Coolt att testa på detta.

Middag blev på Geneva då klockan rusat iväg för mycket.

1 kommentarer

LenaRoLi

27 Aug 2015 08:38

Oj vilka blåmärken du kommer att ha efter koppning :-) Hoppas att du inte tänkt ha något urringat ett par dagar efter det. Det finns en massör här i E-tuna som håller på med kinesisk massage. Idag har vi en sådan där "rolig" avdelningsdag, zzzzzz ....

Kommentera

Publiceras ej