Idag var Mattias hemma denna fredag och jag fick lite sovmorgon. Tyvärr var jag banne mig tröttare när jag vaknade vid 8:00 än vid 6:20. Vid 09:20 åkte jag ner mot stan för att hämta upp Nina och gissa om det var bilköer!!! En ambulans med sirener på hade ett helvete att komma fram och jag var glad att det inte var jag som låg i den bilen. Nina hämtades upp och vi for hem till Emelie för lite frukost och mahjong. Idag gick det inte lika bra att spela och min myntbörs fylldes inte på. Efter ett par timmars spel tog vi hissen ner till restaurangen Mayita.
Efter en massa bilköer igen så kom jag hem vid halv 4 och hann slappa ett tag. Mot kvällen stack Viktor iväg tillsammans med kompisarna Lorenzo (Italien), Anton (Tyskland) och Tristan (amerikan) på middag och KTV (kareoke). Emma gick på "picknick" och bad med svenska tjejerna Anna och My medan Mattias och jag ställdes oss i bilkö igen för att åka ner till kinesiska restaurangen Xibo. Mycket annorlunda mat från nordvästra Kins som både god och lite nja. Ett ställe vi måste testa igen. Innan vi åkte hem tog vi något att dricka på en uteservering.
Väl hemma möttes vi av en massa skor i hallen och med Emma 8 st ungar av olika nationaliteter, men huvuddelen svenskar. Kul!!!!
Köra bil och hålla på med mobilen är tyvärr mycket vanligt. Dålig luft och en massa bilar.
Utsikt från Emelies hus.

Middag
Smakrik och mysko mat.
Välkommen hem.
Ståplats!!!

Kommentera

Publiceras ej