Idag var det dags för kvartalstädning och ca 8 personer ramlade i huset med städsaker i högsta hugg!!! Jag för min del åkte ner till Nina för husesyn i nya lägenheten och en kopp te.
Härlig utsikt och fin lägenhet.

Helene kom och vi mötte även upp Åsa innan vi åkte mot ett ställe som tillverkar möbler. Jäklar va långt bort vi åkte!!!!!
Efter några om och men hittade vi ett skamfilat hus och åkte upp till våning 3. Här fann vi ett stort rum med en massa möbler och då främst stolar och fotöljer.
Japp, jag vill ha allt!!!!!! Som vanligt!!!!!!!
Vi fotade, kollade priser och önskade mer plats och pengar!!!
Vid 12:00 påbörjade vi den långa och trafiktäta resan tillbaka och oj va hungriga vi var innan vi åter nådde de franska kvarteren. Vi tog oss till Furgeson Lane som visade sig ha en knippe mysiga restauranger på en innergård. Jag älskar att hitta såna mysiga nya ställen. Vi åt en riktigt god lunch på en italiensk restaurang och fick förätt, varmrätt och ett glas vin för 88 kr. Vinet var riktigt gott!!! Ett besök hos avokadoladyn för köp av ost (billig konstigt nog) och creamfrech innan vi for mot Hongqiao. Hemma igen i Green Valley vid 3 och kan konstatera att dagen varit mycket trevlig. Jag har sagt det förut och säger det igen, Shanghai är bra underbart!!!




Trafiksäkert resande!?






Helene hos avokadoladyn.

Kommentera

Publiceras ej